20 / 04 / 2024

Denizli, Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'na katıldı!

Denizli, Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'na katıldı!

Denizli, Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan 4 - 7 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 8'inci Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı 'nda ziyaretçilere tanıtıldı.



İzmir'de düzenlenen Travel Turkey  İzmir  Fuarı'nda GEKA'nın desteği ile Denizli, Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Gazi Murat Şen, Denizli standının fuarda... Denizli, Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan 4-7 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 8'inci Travel Turkey İzmir Turizm Fuar'ında tanıtıldı. Fuara Denizli Valisi Şükrü Koeatepe, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, Pamukkale TÜRSAB BYK Başkanı Turan Köseoğlu, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen ve demek üyeleri, çok sayıda turizm seyahat acente sahibi ile konaklama sektörü temsilcileri katıldı. 


Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen "Travel Turkey Fuarı'na GEKA'nın katkıları ile Aydın ve Muğla illeri de stant açtı. Denizli Turistik en çok ziyaret edilen stantlardan birisi olduğunu söyledi. 


Denizli, Aydın, Muğla illeri 330 metrekarelik büyük bir stantla katılım sağladı. Denizli standı en çok ilgi gören stantlardan biri oldu. 


Denizli Valimiz Şükrü Kocatepe, 4 Aralık Perşembe günü standımızı ziyaret etti. Stantta Denizli Turizm ve Kültür Müdürü Mehmet Korkmaz ev sahipliğinde, DENTUROD ve üyeleri, Pamukkale Bölge Yürütme Kurulu üyeleri, GEKA temsilcileri, Denizli turistik otel temsilcileri yer aldı. Stantta ziyarete gelenlere ve profesyonel alıcıların tüm isteklerini karşıladık. Fuar Pazar günü sona erecek" diye konuştu. 


Güney Ege'nin dünyaca bilinen deniz, kum ve güneş turizmindeki zenginliğinin yanı sıra; sağlık ve termal turizmi, eko turizm, kültür turizmi, doğal yaşam ve agro turizmi, kırsal turizm, sualtı dalış, sörf, uçurtma sörfü, yamaç paraşütü ve yelkencilik sporlarına yönelik macera turizmi vb. Güney Ege Bölgesi'nin alternatif turizm olanakları tanıtılarak bu alanların ulusal ve uluslararası düzeyde pazarlaması yapılıyor. 

Denizli Gazetesi


Geri Dön