28 / 03 / 2024

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı açılıyor!

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete giriyor. 8 Şubat 2017 Çarşamba gününden itibaren Denizli-Ankara Karayolu ulaşımı yeni köprülü kavşaktan sağlanacak.





 Denizli’de yaşanan trafik sorununu çözmek için yol, köprü, kavşaklar, alt ve üst geçit gibi ulaşım alanında seferberlik başlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 8 Şubat Çarşamba gününden itibaren Denizli-Ankara Karayolu ulaşımının yeni köprülü kavşaktan sağlanacağını müjdeledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında hayata geçirilecek dev ulaşım hizmetlerinden olan Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete giriyor. Bölgedeki trafiği akıcı hale getirecek olan dev proje, 8 Şubat 2017 Çarşamba gününden itibaren Denizli-Ankara Karayolu ulaşımında hizmet verecek. Trafik kazalarının önüne geçerek olası can ve mal kayıplarını engelleyecek proje ile Denizli-Ankara Yolu üzerindeki bekleme süresi ortadan kaldırılarak, zamandan ve yakıttan büyük tasarruf sağlanacak. 


“Ulaşım seferberliği devam ediyor”


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Projenin en dikkat çeken yatırımlarından biri olan Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesini hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kavşağın bölgede yaşanan trafik kazası ve trafik yoğunluğunu ortadan kaldıracağını ifade eden Başkan Zolan, geçen yıl başlattıkları ulaşım seferberliğinin emin adımlarla devam ettiğini ifade etti. “Bugüne kadar, ‘Yarına bir fazla eser nasıl bırakırız?’hep bunun gayreti içerisinde olduk, bundan sonra da aynı hedef ile Denizlimiz için çalışmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Zolan, “Şükürler olsun Denizlimiz için çok önemli bir projeyi daha tamamlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzelliklerimizi birlikte inşa etmeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.



Denizli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön