19 / 04 / 2024

Denizli Hal Köprülü Kavşağı projesinin inşaatı başladı!

Denizli Hal Köprülü Kavşağı projesinin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında yaptığı yatırımlara devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Hal Köprülü Kavşağı projesine başladı.




Ulaşım yatırımlarına son sürat devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Hal Köprülü Kavşağı’nın yapımına başladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kısa süre önce yapımına başlanan kavşağı inceledi. Denizli-İzmir Karayolunda trafiğin kesintisiz ve güvenli bir şekilde akmasının amaçlandığı proje, Bozburun Köprülü Kavşağı ve Denizli’nin yeni çevre yolu olması planlanan 50 metre genişliğindeki yolun da bağlantı noktasını oluşturmuş olacak. 


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan konuyla ilgili olarak, "Bu ihtiyacı gidermek adına öncelikle çevre yollarımızda kavşak, geçit ve diğer düzenleme çalışmalarına başladık.Ankara Yolu Köprülü Kavşağı, Akhan virajı, Zeybek Kavşağı gibi projelerimizi hayata geçirdik. Denizli-Ankara Karayolu'nda kesintisiz ulaşımı yaptığımız kavşak ve üst geçitlerle sağlamayı başardık. Şimdi sıra benzer uygulamayı Denizli-İzmir Karayolu'nda gerçekleştirecek alt yapıyı hazırlıyoruz" dedi.





Denizli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön