24 / 04 / 2024

Denizli'de icradan 1 milyon 617 bin TL'ye satılık bina!

Denizli'de icradan 1 milyon 617 bin TL'ye satılık bina!

Denizli 7. İcra Müdürlüğü, Denizli İli, Merkez İlçesi, Kınıklı Köyü, 15L-1 pafta, 14 parselde yer alan 682 metrekare alanlı kargir binayı satışa sunuyor. 1 bodrum, 1 zemin, 1 normal, 2. kat (çatı kattan) oluşan binanın kıymeti 1 milyon 617 bin TL



Denizli 7. İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan şu şekilde;

T.C. DENİZLİ 7. İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN TAşžINMAZIN MAL ACIK ARTTIRMA İLANI

DOSYA NO: 2010/26 TALİMAT

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi ve özellikleri.

TAPU KAYDI: Denizli, Merkez, Kınıklı köyü, 15L-1 pafta, 1886 ada, 14 parselde kayıtlı, 682.00M2 miktarlı, 1 bodrum, 1 zemin, 1 normal kat, 2. kat (çatı kattan) oluşan kargir bina vasıflı taşınmaz kayıtlıdır.

NİTELİKLERİ: Taşınmaz, Kınıklı çamlaraltı mah. 6016 sk. ,N:7 adresinde olup üzerinde villa tipi tripleks lüks konut binası, arka bahçede yüzme havuzu ve bahçesi, bodrum kat ön bahçeden asansörle inilen araba garajı, bina altında bodrumda kalorifer kazan dairesi odası, sauna ve oval küvetli lüks banyo, tuvalet, çamaşır odası mevcuttur, 1 oda + küçük mutfak bölümü mevcut zeminleri laminat parke ve seramik kaplıdır, bodrum kat otopark ile birlikte yaklaşık 300m2, bina zemin katta giriş antresi, 1 oda, geniş salon ve mutfak, tuvalet-lavabo açık teras bölümü mevcut, tabanlar laminat parke kaplı, salonda şömine mevcut, duvarı saten boyalı, duvarlarda süslemeler mevcut, mutfak seramik kaplı, mutfak lüks yapılı, tavanlar asma tavanlı, spot ışıklandırma mevcuttur, 1 katta 3 geniş yatak odası mevcut, her yatak odasında banyo ve giyinme odaları mevcut, ortada geniş antre mevcuttur, tabanları laminat parke kaplı, ıslak zeminleri seramik kaplı, banyoların içi lüks yapılıdır, tavanlar asma tavan ve spot ışıklandırma mevcuttur, 2 kat (çatı katta) çamaşır odası, bir yaşam odası, mutfak bölümü, bir adet normal oda, banyo mevcuttur, odalar tabanı laminat parke kaplı, ıslak zeminler ve duvarları seramik kaplıdır, üzeri çatılı mebranşıngıl kaplamalıdır, zemin kat, yaklaşık 275m2,1. kat 280 m2, 2kat (çatı kat) 155m 2 olup tripleks bina bodrum kat ile bir bütün olarak yaklaşık 1010 m2 kullanım alanındadır, bodrumda geniş otopark vardır, otoparka zemin kattan yük asansörü ile araba bodruma inmektedir, bina arka cephesinde yüzme havuzu vardır, havuz çevresi yeşil ve bakımlıdır, bina ön ve yan cepheleri çimlendirme ve peyzaj yapılmış, bina bahçe duvarı korkuluklu, bahçe giriş kapısı alarm cihazh giriş kapısıdır, binanın tüm elektrik ve su tesisatları, armatürleri, seramikler ve dolapları kaliteli lüks malzemeden, kaliteli işçilikle yapılmıştır. Binada bodrum kattan son k:ıln kadar çıkan asansör vardır, binanın ısıtma sistemi yerden kaloriferli ısıtmalıdır, taşınmaz mevkii olarak, Kınıklı, çamlık caddesi hemen altında, çamlık mesire alanına yakın, bulunduğu çevrede lüks villa türü yapılaşmalar mevcut, sokaklar bakımlı ve her türlü TEK, PTT, belediye, yol, su, doğalgaz altyapısı mevcuttur, çamlık mesire alanına ve sosyal ve kültürel tesislerine ve eğlence tesislerine yakındır. Ulaşım durumu rahat lüks konul yerleşimi bakımından tercih edilen değerli mevkilerdendir.

İMAR DURUMU: Denizli Belediyesi 28/01/2010 tarihli 1/1000 ölçekli imar durumunda konut alanı, ayrık nizam kat adedi 3 kat, Taks/Kaks:0.35/I.05, ön bahçe 5 m, komşu mesafeler 3 m olduğu plan üzerinde yazılı, ön bahçeden san boyalı az bir kısım yola terki olduğundan kati ruhsat verilemez yazılıdır. Taşınmaz üzerinde B+2+çekme katlı bina vardır.

KIYMETİ: 1.617.260,00 TL

Birinci Satış günü: 10/06/2011 günü 10.20-10.25 saatleri arasında  
İkinci Satış günü: 20/06/2011 günü 10.20-10.25 saatleri arasında Adliye Sarayı 1. Kat. 101 No'lu Gayrimenkul Satış Odası DENİZLİ adresinde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin % 60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü baki kalmak şartıyla, Yukarıda yazılı yer ve saatler aralında ikinci artırmaya çıkartacaktır. Bu artırmada da bu miktar elde edilememişse gayrimenkul en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak üzere artırma ilanında gösterilen müddet sonunda en çok artırana ihale edilecektir, Su kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin %40'ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla, olması ve bundan başka, paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2)- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin %20'si nispetinde pey akçesi veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminal mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tellaliye resmi, ihale pulu, tapu harç ve masrafları alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenil.

3)- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde.dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takımlı hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaklardır.

4)- İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatılmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diger zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın, Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsı öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5)-şžartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi-için dairede açık olup masrafı verildiği taktirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6)-Satışa iştirak edenlerin şžartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla Müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur. (1c. Ifl. K. 126) (*) ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.

Adlarına tebligat yapılamayan ilgililere gazete ilanı tebligat yerine geçerlidir.    


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön