20 / 04 / 2024

Deraya Gayrimenkul İnşaat Ve Müteahhitlik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!


Deraya Gayrimenkul İnşaat Ve Müteahhitlik Hizmetleri Anonim Şirketi Imad Sabrı Albıtar ve K. A. A. Rahman Al- Salhı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



Deraya Gayrimenkul İnşaat Ve Müteahhitlik Hizmetleri Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Imad Sabrı Albıtar ve K. A. A. Rahman Al- Salhı ortaklığında kuruldu. 


Deraya Gayrimenkul İnşaat Ve Müteahhitlik Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; 1 - Her çesit emlak alım satımı yapmak, gayrimenkul emlak alım satımı, gayrimenkul yatırımı konusunda kisi ve kuruluslara danısmanlık ve aracılık hizmeti vermek, her nevi gayrimenkul gelistirme islemleri yapmak. 2- Yerli ve yabancı kisi ve kuruluslara tapu tescil islemlerikonusunda hizmet vermek. 3 - Her nevi yatırım, isletme, proje, ortaklık ve isbirligi konularında egitim hizmetleri vermek ve sertifikalandırmak. 4 - Her nevi turizm faaliyeti ile saglık turizmi ve isletmeciligi yapmak, bu isletmelere ortak olmak ve bu hususlarda danısmanlık yapmak 5 - Hac ve umre organizasyonları düzenlemek, egitim ve kültürturizmi isletmeciligi yapmak ve bu hususlarda danısmanlık hizmetleri vermek ve anasözleşmesinde yazılı işler.




Geri Dön