19 / 04 / 2024

Derbent'te konut talebinde bulunun uyarısı!

Derbent'te konut talebinde bulunun uyarısı!

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar vatandaşlara TOKİ'den konut edinebilmeleri için talepte bulunma çağrısı yaparak "Derbent ve bölge insanımız TOKİ aracılığı ile ev sahibi olabilir" dedi.



Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, vatandaşlara TOKİ'den konut edinebilmeleri için talepte bulunma çağrısı yaparak, "Derbent ve bölge insanımız  TOKİ  aracılığıyla ev sahibi olabilir" dedi ve yöre halkımıza böylelikle istihdam sağlanmış olacak. Devletimizin sunduğu imkanlar ve çok cüzi katılım bedelleriyle TOKİ aracılığıyla ilçe halkımız ve bölge insanımız ev sahibi olabilir. Bununla ilgili çalışmalar yapabiliriz. 

Sizlerden ricam, konut talebi ihtiyacını bizlere bildirin, bizler de TOKİ'den bu konuda Derbent'e toplu konut projesinin devreye konulması için müracaatta bulunabilelim" dedi. 

Acar'a mahalle sakinleriyle buluşma programında AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tekin, AK Parti Derbent İlçe Başkanı Emin Uçar, Konya Büyi'ıkşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Ulaşım Komisyon Başkanı İsmail Öz, Konya Vakıflar Bölge Müdür Vekili İbrahim Genç, Derbent Belediye Başkan Yardımcısı Celal Can da eşlik etti. İHA Konya'nın Derbent İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, vatandaşlara TOKİ'den konut edinebilmeleri için talepte bulunma çağrısı yaptı. İlçeye bağlı Çiftliközü Mahallesi'nde yaşayan mahalle sakinleri ile bir araya gelen Acar, ilçe halkına TOKİ'den ev sahibi olmaları konusunda çağrı yaptı. Acar, "Devletimizin sunduğu imkanlar ve çok cüzi katılım bedelleriyle Derbent ve bölge insanımız TOKİ aracılığıyla ev sahibi olabilir" dedi. Yerleşim merkezinde vatandaşlarla çiğ köfte etkinliğinde buluşan ve burada mahalle sakinlerinden gelen istek ve sorunları dinleyen Acar, belediye olarak ilçenin her köşesine hizmet etmek için mücadele ettiklerini, zor şartlarda da olsa bunu başardıklarını belirtti. Derbent Belediyesi olarak ilçeye hizmet için projeler ürettiklerini anlatan Acar, önümüzdeki süreçte bunun meyvesini almaya başlayacaklarını söyledi. Vatandaşların iş ve konut sıkıntısı konusunda sürekli kendilerine taleplerde bulunduklarını vurgulayan Acar, "Kısıtlı imkanlarla hem ilçemize hizmet etmeye çalışıyor, hem de projeler üretiyoruz. Bu projeler önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek 


Anadolu Manşet


Geri Dön