25 / 04 / 2024

derbent

derbent

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar vatandaşlara TOKİ'den konut edinebilmeleri için talepte bulunma çağrısı yaparak "Derbent ve bölge insanımız TOKİ aracılığı ile ev sahibi olabilir" dedi.

Derbentliler 50 yıl sonra tapularına kavuştu!

50 yıldır mülkiyet problemi yaşanan Derbent Mahallesi 'nde tapu sevinci yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Derbent'te başlattığı 'Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi' ile mahalle sakinleri tapularına kavuştu.

Tahir Akyürek: Derbent kayak merkezi olmalı!

Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile beraber artık Derbent ilçesinin de bir metropol ve merkez bir ilçe haline gelmiş olduğunu ifade ederek, yörenin değerinin ve sorumluluklarının artacağını söyledi.

Derbentlilere 10-15 bin TL'ye 75-85 metrekare daire verilecek!

Derbent’teki proje kapsamında, Derbentlilere 10-15 bin TL karşılığında her daire başına, brüt 75-85 metrekare genişliğinde birer daire verilecek

Thema Derbent Villa projesi 2024 Kasım'da teslim!

Kartepe Thema Derbent projesinde yer alan villaların teslimleri 2024 yılının Kasım ayında gerçekleştirilecek. Satış sürecinin devam ettiği projede 18 adet müstakil villa bulunuyor.

Kartepe'de konut imarlı arsa fırsatı! Arsa alacaklar hemen bakın! 

Kocaeli ili Kartepe Belediyesi, Kocaeli Kartepe'de Derbent Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kartepe Belediyesi 3 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe Sarımeşe, Arslanbey ve Derbent mahallelerinde yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

O ilde 4 adet arsa satılıyor! Arsa almak isteyenlere büyük fırsat! 

Kocaeli ili Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Derbent, Aslanbey ve Sarımeşe Mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

TOKİ Konya Derbent’te 63 konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Derbent Projesi’nin ihalesi için start verdi. İşte ayrıntılar…

TOKİ Konya Derbent 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!    

TOKİ Konya Derbent 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Derbent 'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Derbent 'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Derbent sosyal konut projesi...

Arnavutköy Askeri Yasak ve Güvenlik Bölgesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Askeri Yasak ve Güvenlik Bölgesinin ( Derbent Mevkii ) Revizyonuna ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

Sarıyer Derbent Mahallesi için hazırlanan imar planları değiştirildi!

İstanbul’un en eski gecekondu mahallesi Sarıyer Derbent için 2019'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan imar planları, İSKİ’nin itirazı sonrası değiştirildi. Mahallede planlanan 192 bin metrekarelik konut alanı 189 bin metrekareye indirildi.

Sarıyer Çamlıtepe ve Darüşşafaka Mahalleleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) ve Darüşşafaka Mahallelerinde Bulunan 27,97 Ha’lık Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Ünlü çifte şok! Olmayan inşaattan daire sattılar!

Ünlü modacı Tuvana Büyükçınar Demir ve eşinin 2014’te 5 milyon TL ödeyerek ev aldığı Derbent isimli proje hiç başlamadı. Çifte paraları ödenmezken, şirket sahipleri hakkında dolandırıcılık suçundan hapis istemiyle dava açıldı. Şirket sahiplerinin 10 yıla kadar hapis cezası istendi.

Kartepe'nin yeni cazibe merkezi açılışa hazır!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile Derbent Meleksuyu bölgesinde inşaatına başlanan kahvaltı ve mesire alanında sona yaklaşıldı.

derbent Haberi

derbent

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, vatandaşlara TOKİ'den konut edinebilmeleri için talepte bulunma çağrısı yaparak, "Derbent ve bölge insanımız TOKİ aracılığıyla ev sahibi olabilir" dedi ve yöre halkımıza böylelikle istihdam sağlanmış olacak. Devletimizin sunduğu imkanlar ve çok cüzi katılım bedelleriyle TOKİ aracılığıyla ilçe halkımız ve bölge insanımız ev sahibi olabilir. Bununla ilgili çalışmalar yapabiliriz. 

Sizlerden ricam, konut talebi ihtiyacını bizlere bildirin, bizler de TOKİ'den bu konuda Derbent'e toplu konut projesinin devreye konulması için müracaatta bulunabilelim" dedi. 

Acar'a mahalle sakinleriyle buluşma programında AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tekin, AK Parti Derbent İlçe Başkanı Emin Uçar, Konya Büyi'ıkşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Ulaşım Komisyon Başkanı İsmail Öz, Konya Vakıflar Bölge Müdür Vekili İbrahim Genç, Derbent Belediye Başkan Yardımcısı Celal Can da...