27 / 04 / 2024

Derin Mermerci, Muğla'da organik otel açacak!

Derin Mermerci, Muğla'da organik otel açacak!

Doğa tutkunu olarak bilinen Derin Mermerci, modadan sonra turizm işine de giriş yapıyor. Sosyetik güzel, Muğla’nın Akyaka bölgesinde organik bir otel açmaya karar verdi. 



Son yıllarda ünlü isimlerin şehir stresinden kaçmak için tercih ettiği Muğla Akyaka, sosyetik güzel Derin Mermerci'nin de gözde tatil adreslerinin başında yer alıyor. 

Sosyetik güzel Mermerci, yıllar içinde bölgenin popülaritesi artınca kolları sıvadı. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Derin Mermerci Azmak Nehri'ne yakın bir arazi satın alıp şehirden uzakta rahat nefes almak isteyenler için butik bir tesis kuracak. 

Çocukluğundan beri Akyaka'da bungalov evlerden (ahşap ev) oluşan bir tatil noktası kurmayı hayal eden Derin Mermerci, şu sıralar bölgede arazi arayışında. Yaklaşık 30 dönümlük bir araziyi beğenen sosyetik güzel, arsa sahibiyle anlaşma sağlanırsa tesis için çalışmalarına başlayacak. 

Bungalov evleri de kendi tasarlayacak olan Mermerci, tesisin bir köşesini de organik sebze ve meyve yetiştirebileceği bahçeye ayıracak.  


Geri Dön