29 / 03 / 2024

Derince Çınarlıkent Konutları’nda son etabın satışı başladı!

Derince Çınarlıkent Konutları’nda son etabın satışı başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından Derince’nin Çınarlı Mahallesi’nde inşa edilen Çınarlıkent Konutları projesinin son etabının satışı bugün başladı.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından Derince’nin Çınarlı Mahallesi’nde inşa edilen Çınarlıkent Konutları projesinin son etabının satışı bugün başladı. Çınarlıkent Konutları projesinde 4 blok,166 daire ve 3 işyerinden oluşan son etaptan vatandaşlar istedikleri daireleri seçilebiliyor. Satışlar Kent Konut merkez ofisinde gerçekleştiriliyor.


ÜÇ TİP DAİRE


1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunan projede, daire satış alanları 56.28 m² ile 124.68 m² arasında değişiyor. Projedeki işyerlerinin satış alanları ise 2 adedi 100.50 m2, 1 adedi de 314.02 m2 ölçülerinde. İnşaatı süren Derince Çınarlıkent Konutları’nın son etabının 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.


KALİTELİ YAŞAM ALANI


Aileler için kaliteli bir yaşam vaat eden projede site içi ve site girişi güvenlik, çocuk oyun grubu, çardak ve oturma grupları, açık otoparklar, merkezi ısıtma, merkezi su deposu, mescit, spor sahaları ve sosyal tesis alanı yer alıyor.


BİLGİ İÇİN ARAYIN


Çınarlıkent Konutları’nda malzeme kalitesi de dikkat çekiyor. İnşaatı devam eden Derince Çınarlıkent Konutları’nın satışı için Kent Konut merkez ofisinden, www.kentkonut.com.tr’den ya da 324 50 00 Alo Konut hattından detaylı bilgi alınabilecek.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Haber Kocaeli Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından Derince’nin Çınarlı Mahallesi’nde inşa edilen Çınarlıkent Konutları projesinin son etabının satışı başladı.

Çınarlıkent Konutları projesinde 4 blok, 166 daire ve 3 iş yerinden oluşan son etaptan vatandaşlar istedikleri daireleri seçilebiliyor. Satışlar Kent Konut merkez ofisinde gerçekleştiriliyor.


ÜÇ TİP DAİRE VAR

1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunan projede, daire satış alanları 56.28 metrekare ile 124.68 metrekare arasında değişiyor. Projedeki iş yerlerinin satış alanları ise 2 adedi 100.50 metrekare, 1 adedi de 314.02 metrekare ölçülerinde. İnşaatı süren Derince Çınarlıkent Konutları’nın son etabının 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.


KALİTELİ YAŞAM ALANI

Aileler için kaliteli bir yaşam vaat eden projede site içi ve site girişi güvenlik, çocuk oyun grubu, çardak ve oturma grupları, açık otoparklar, merkezi ısıtma, merkezi su deposu, mescit, spor sahaları ve sosyal tesis alanı yer alıyor. Çınarlıkent Konutları’nda malzeme kalitesi de dikkat çekiyor.


Kocaeli Gazetesi 


Geri Dön