19 / 03 / 2024

Kocaeli Çınarlıkent Konutları'nda teslimler başlıyor!

Kocaeli Çınarlıkent Konutları'nda teslimler başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince Çınarlıkent Konutları’nda ön teslim öncesinde incelemelerde bulundu.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince Çınarlıkent Konutları’nda ön teslim öncesinde incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Büyükakın’a Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Kent Konut Genel Müdürü Yalçın Özon ve proje sorumluları eşlik etti.


KONFORLU SOSYAL KONUTLAR


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. tarafından yapılan Çınarlıkent konutlarında incelemelerde bulunan Genel Sekreter Büyükakın, ‘’Projede konutlarımız tamamlanmaya başladı. Ön teslimlerine 28 Kasım’dan itibaren başlayacağımız konutlarda son rötuşlar yapılıyor. Kentimize ve burada ikamet edecek olan vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun diliyorum’’ diye konuştu.


28 KASIM’DA ÖN TESLİMAT


Kent Konut tarafından yapılan konutların toplam 418 adedinin 28 Kasım’da ön teslimine başlanacak.1+1, 2+ 1 ve 3+1 olarak planlanan projenin içerisinde farklı donatı alanları da bulunacak.Vatandaşlar ön teslimde dairelerinin kontrollerini sağlayacak.


71 BİN 450 METREKARE ALAN


Çınarlıkent Projesi, 71 bin 450 metrekare alan üzerinde gerçekleştiriliyor. Bunun 34 bin 450 metrekaresinde inşaat çalışması yapıldı. Proje kapsamında aileler için kaliteli bir yaşam vaat eden projede, site içi güvenlik, çocuk oyun grubu, çardak ve oturma grupları, açık otoparklar, merkezi su deposu, mescit ve sosyal tesis alanı yer alıyor.


20 BLOK 568 DAİRE


Çınarlıkent projesinde 20 blok üzerinde 568 daire ve 13 adet işyeri bulunuyor. Proje kapsamında 37 adet 1+1 daire, 387 adet 2+1 daire ve 144 adet 3+1 daire yer alıyor. Yapımı tamamlanan 418 dairenin ön teslimi gerçekleştirilecek.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön