25 / 04 / 2024

Derince İHL Spor Salonu tamamlanıyor!

Derince İHL Spor Salonu tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nu tamamlıyor.



 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin okullara spor salonu projesi kapsamında yapılan çalışmalar bir bir hayata geçiriliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, pek çok okula spor salonu kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni projeleri de uygulamaya devam ediyor. Bu kapsamda Derince Anadolu İmam Hatip Lisesi (İHL) için yapılan spor salonunun inşaatında sona gelindi. İç kısmı tamamen biten spor salonunun çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILIYOR

Kocaeli Büyükşehir tarafından inşa edilen ve başarılı sporcuların yetişeceği Derince İHL Spor Salonu’nun dış cephe çalışmaları sona ererken iç mekânda son dokunuşlar da gerçekleştirildi Binanın kazan dairesinde mekanik aksamlar tamamlanırken yapının tüm pencereleri takıldı. Yapının elektrik eksiklikleri de giderildikten sonra lavaboların montajı da yapıldı. Yüzde 98’i tamamlanan spor salonunun son kalan işi olan çevre düzenlemesi de tamamlanıyor.


220 KİŞİLİK TRİBÜN

Spor salonunda 220 kişilik tribün antrenör odası, soyunma odaları, duşlar, tuvaletler ve büfe için ayrılmış kısımlar bulunuyor. Spor Salonun yapımında 28 ton demir 366 metreküp alüminyum kompozit panel, 1840 metrekare kenetli çatı ve cephe kaplaması, 115 ton yapı çeliği, yaklaşık 450 metreküp hazır beton kullanıldı. Salona ayrıca 633 metrekare FİBA onaylı PVC zemin kaplaması da yapıldı. Isıtma ve soğutma sistemi yer alan salonda her türlü hava şartlarında spor yapma olanağı sağlanıyor. 


Geri Dön