25 / 04 / 2024

Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, peçete bebek bezinde büyük indirim! Kampanya gibi duyuru

Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, peçete bebek bezinde büyük indirim! Kampanya gibi duyuru

Aşırı enflasyon karşısında ezilen vatandaşın alım gücü market raflarındaki temel tüketim mallarını almaya yetmeyeince hükümet kampanya gibi bir duyuruya imza attı. Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, peçete bebek bezinde büyük indirim! KDV oranları düşürüldü.



Market raflarında satılan temel ihtiyaç malzemeleri deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, peçete bebek bezi gibi ürünlere KDV indirimi geldi. Hükümet kampanya gibi duyuruyu yaptı. Zincir market çalışanları kepenkleri kapattı ama KDV indirimleri sonrası personel gece mesaisi yapacak. Market raflarında satılan söz konusu ürünlere yapılan indirimler etiketlere yansıtılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, peçete, bebek bezi gibi ürünlerin KDV'sini yüzde 18'den yüzde 8'e indirme kararı aldık. Ayrıca yeme içme hizmetlerinin tamamında KDV oranını yüzde 8 olarak belirliyoruz. Sağlık Bakanlığı mevzuatı kapsamındaki tıbbi cihazların KDV'sini yüzde 18'den yüzde 8'e indiriyoruz” dedi. Vatandaşın cebine yansıyacak açıklama sonrası market raflarının personeli gece mesaisine çağrıldı. Raflarda söz konusu ürünlerin fiyatları güncellenecek yeni fiyatlar ürün etiketlerine yansıtılacak.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön