27 / 04 / 2024

Dev firmalar İDEV Fuarı'nda boy gösterdi!

Dev firmalar İDEV Fuarı'nda boy gösterdi!

İdeal ev, evlilik ve konut fuarında (İDEV) konut projeleri alanında faaliyet gösteren firmalarla görüştük. Firmalar ikincisi düzenlenen İDEV fuarında ilgiden oldukça memnun olduklarını belirttiler.



İkinci İDEV Fuarına dev firmaların katılım göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Üst Grup, Keleş inşaat, Çağlayanlar A.Ş ve Mamikler Grup gibi firmalar İDEV Fuarında boy gösterdiler. 


ÜSTÜBİ: KALİTELİ HİZMETE DEVAM

Üst Grup inşaat Taahhüt Ltd. Şti. sahibi Abdullah Üstübi İDEV Fuar'ındaki ilgiden memnun olduklarım belirterek,"Bu yıl düzenlene İDEV AVA Fuarında Üst Park Bahçecik ve Üst Park Yuvacık Projelerimizle yer alıyoruz. Güzel bir organizasyon. Kaliteli ve güzel yatırım projelerimizle müşterilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.'şeklinde konuştu.


ÜST GRUP İNŞAAT

Aile mesleği olan inşaat sektöründeki faaliyetleri 1994 yılında kurulan ÜST GRUP adı altında şirket halini almıştır. Kısa sürede büyük gelişme gösteren firma, faaliyetlerini hızlandırarak özel ve resmi olmak üzere birçok projede yer almıştır. Deneyimi, iş gücü, teknolojisi, kalitesi ve güvenilirliğiyle birçok alt yapı ve üst yapı işlerinde tercih edilen isim durumunda.


MAMİK: TALEPTEN MEMNUNUZ

Mamik Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Mamik İDEV Fuarı hakkında, "Biz geçtiğimiz sene yapılan İDEV Fuarına da katıldık. Bu fuarda da deneyimimizin faydasını gördük geçen yıl fuara 25 bine yakın katılan olmuştu. 7-8 tane satışımız olmuştu yani beklentimizin üstü oldu. Âmâ bu sene daha profesyonelce hazırlandık. Şu anda da Başiskele'de yapacağımız projeyi maketiyle birlikte müşterilerimizin karşısına çıktık. Güzel bir talep oldu. İnsanların bize olan güveni, hem projemizin güzel olması, hem yerin güzel olması bu talebin artmasına neden oldu." Değerlendirmesinde bulundu.

 

MAMİKLER GRUP

Şirketin kurucularından HalukMamik ve Faruk Mamik 1997 yılından bu yana Seval Kuyumculuk adı altında kuyumculuk sektöründe faaliyet göstermekte olup, aynı başarıyı inşaat sektöründe göstermek üzere 2001 tarihinde Kocaeli ilinde Seval İnşaatı kurarak müşterilerine hizmet vermeye başlamışlardır. 


KELEŞ: ALİZE PARK CİTY'LE FUARA KATILDIK

İDEV Fuarında görüştüğümüz Keleş inşaat Firması Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Keleş ikincisi düzenlenen fuara ilk defa katılım gösterdiklerini belirterek,"Biz bu sene fuara ilci projemizle katılım gösteriyoruz. Biri bitmiş projemiz olan Alize Park City biri de önümüzdeki dönem de Başiskele Bulvar projesini hayata geçireceğiz." dedi. 


KELEŞ İNŞAAT

1980'li yıllarda, İstanbul'un çeşitli bölgelerinde yazlık konut inşaatlarıyla müteahhitliğe başlayan Nazım Keleş, gün geçtikçe inşaat sektöründeki kalitesini ve konut sayılarını arttırmaya devam etti.2003 yılında bu birlikteliği bir çatı altında toplayarak Keleş İnşaat Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti.'ini kurulmuştur. 


ÇAĞLAYAN: 2016'DA ANAHTAR TESLİM

Çağlayanlar firmasından Mimar Coşkun Çağlayan," Biz de fuara ilk defa katılım gösteren firmalardanız. İDEV fuarı beklediğimiz gibi yoğun ve güzel geçti. Çağlayan Royal Villaları adlı bü" projemizle girdik fuara. Fuara özel indirimler uyguladık. Projemiz toplam 17 villadan oluşuyor ve Yeniköy'de hayata geçecek.2016 yılında projemizi tamamlayıp anahtar teslim yapacağız." ifadelerini kullandı. 


ÇAĞLAYANLAR A.Ş

1984 yılında bir aile şirketi olarak kurulmuş olan Çağlayanlar A.Ş. 'nin bir devamı olarak 2008 yılında Çağlayanlar Mimarlık Proje İnşaat ve Tic. Ltd. Şti.'ni kurarak faaliyetlerine kurumsallaşma yolunda devam ediyor. 


Kocaeli Bizim Yaka 


Geri Dön