23 / 04 / 2024

Teknik Yapı 4 projesiyle Katar'da boy gösterdi!

Teknik Yapı 4 projesiyle Katar'da boy gösterdi!

17 Ocak'ta kapılarını açan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Expo Turkey by Qatar Fuarı çıkarma yaptı. Teknik Yapı, fuarda 4 dev projesiyle fuarda boy gösterdi...



Teknik Yapı, Expo Turkey by Qatar Fuarı'na 4 prohesiyle katıldı. Teknik Yapı, yurt dışı yatırımcıların artan ilgisi sayesinde devam eden projelerini ve satışa sunacağı  İzmir  projesini fuarda görücüye çıkardı. 

 

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, Körfez ülkelerinden gelen talebin her geçen gün artığını söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Deluxia Park Business, Deluxia Park Residence, Uplife Kadıköy, Yıldızlı Bahçe ve İzmir Alsancak’ta başlayacak yeni projesini tanıttıklarını açıkladı.

 

Umut Durbakayım, Yabancıların konuta ilgisinin 4 yılda artarak devam ettiğini ve 2017'de yabancıya satışların 20 binin üzerine çıktığını söyledi. Durbakayım, özellikle Körfez ülkelerinden gelen taleplerin bu artışta etkili olduğunu vurguladı. 

 

Yabancıya satışların yüzde 50’sine yakın kısmının Körfez bölgesinden gerçekleştiğinin de altını çizen Durbakayım, bölgede kilit noktada yer alan Katar’ın bu kapsamda önemli bir ticaret üssü olduğunu söyledi.

 

Fuarda ayrıca Teknik Yapı’nın Fikirtepe’de yer alan Uplife Park projesi de tanıtıldı. 

 


Geri Dön