16 / 04 / 2024

Dev kurumdan altın için yeni açıklama! Nefesler kesildi! Altın Fiyatları önümüzdeki aylarda bu kadar olacak....

Dev kurumdan altın için yeni açıklama! Nefesler kesildi! Altın Fiyatları önümüzdeki aylarda bu kadar olacak....

Altın fiyatları küresel piyasalarda güçlenen resesyon endişeleri arasında yön arayışına devam ederken dev kurumdan altın ile ilgili yeni açıklama geldi. Altın fiyatları önümüzdeki aylarda bu kadar olacak...



Son dakika altın fiyatları piyasaların gündeminde yer almaya devam ediyor.  Uluslararası piyasalarda ABD ekonomisindeki daralma verisi ve Fed'den gelen şahin açıklamalar altın fiyatlarının yönünü etkiliyor. Ons altın tarafından 1830-1810 dolar aralığında işlem görmesi teknik beklentilerin iyileşmesine yardımcı oluyor.

Peki altın fiyatları ne olacak? Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatları ne olacak? Dev kurum açıkladı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön