20 / 04 / 2024

Devlet Bankalarından tüm borçları silecek kredi kampanyası!

Devlet Bankalarından tüm borçları silecek kredi kampanyası!

Borç kapatma kredisi müjdesi kamu bankalarından geldi. 3 banka nefes olacak kredi kampanyasını az önce açıkladı. Düşük faizli 100.000 TL'ye kadar nakit destek sağlanacak.



Bankalara borcu bulunan vatandaşlara müjdeli bir haber geldi. Tüm borçlarınızdan bir kalemde kurtulmak isterseniz Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank düşük faizli borç kapatma kredisi olanağı sağlıyor. 100.000 TL'ye varan 24 ay vadeli düşük faizli kredi kullanarak derin bir nefes alabilirsiiz. Kamu bankalarının kampanyası 28 Şubat tarihine del geçerli. Başvurular şubelerin yanı sıra online bankacılık hizmetlerinden yapılabiliyor. İşte 3 bankanın düşük faizli kredi kampanyası ile ilgili merak edilen detaylar…

Ekonomik krizde borçlarını kapatmakta güçlük çekenlere 3 devlet bankasından duyuru geldi. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank düşük faizli borç kapatma kredisi sunuyor. 100.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli düşük faiz oranı ile kredi kullanarak borç yükünü üstünüzden atabilirsiniz. Kamu bankalarının borç kapatma kredisi başvuru şartları açıklandı. Hızlı şekilde başvuru yaparak anında tüm borçları silip süpürmek mümkün. İşte başvuru şartları ve merak edilenler…

Ziraat Bankası Borç Kapatma Kredisi

Devlet Bankalarından tüm borçları silecek kredi kampanyası!

Ziraat Bankası, borç yükünden kurtulmak isteyen müşterileri için 100.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi sunuyor. 1,69 faiz oranı ile sağlanan düşük faizli borç kapatma kredisi için başvurular banka şubelerinden ve online bankacılık hizmetleri üzerinden yapılabiliyor. 24 ay vadeli olarak verilen borç kapatma kredisinde kredi tutarını kendiniz de belirleyebilirsiniz. Ziraat Bankası'nın kredi kampanyasına başvurular 28 Şubat'ta sona eriyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön