19 / 04 / 2024

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 




Amerika'daki sanal mağazaların çoğu sadece Amerika içindeki adreslere teslimat yapıyor. Easy Shop, Amerika'daki seçenekler ve cazip indirimlerden yararlanmak isteyen tüm tüketicilere bu noktada ekonomik bir çözüm sunuyor. Easy Shop sayesinde son moda kıyafetler, CD'ler, DVD'ler ve elektronik aletler, internetteki büyük indirimlerden faydalanarak satın alınabiliyor. Özel hobi, spor ve kolleksiyonlara dair Türkiye'de bulunması zor ürünler, ders kitapları, yayınlar ve malzemeler getirtilebiliyor. ABD'de veya Türkiye'de yasaklı olmadığı sürece istenilen her şey Easy Shop ile satın alınabiliyor.

Siparişi verilen bütün ürünler, Amerika'da açılmış olan bu posta adresine teslim ediliyor, daha sonra DHL Express tarafından Türkiye'deki DHL ofisine gönderiliyor.  


Easy Shop ile alışveriş yapabilmek için, öncelikle Amerika'da şahsa özel bir posta adresi almak üzere DHL internet sitesinden veya en yakın DHL Express Hizmet noktalarından bilgi formu doldurularak abone olmak gerekiyor. Amerika'daki sanal mağazalardan siparişi verilen bütün ürünleri, Amerika'daki bu posta adresine yönlendiriyorsunuz. Siparişi verilen bütün ürünler, Amerika'da açılmış olan bu posta adresine teslim ediliyor, daha sonra DHL Express tarafından Türkiye'deki DHL ofisine gönderiliyor.  


 


Geri Dön