20 / 04 / 2024

Didim'de baraka ve gecekondular yıkılıyor!

Didim'de baraka ve gecekondular yıkılıyor!

Aydın Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Fevzipaşa mahallesinde deniz kıyısında bulunan baraka ve gecekonduların yıkıldığını açıkladı.



Aydın Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Fevzipaşa mahallesinde deniz kıyısında bulunan baraka ve iskelelerin olduğu alanlarda incelemeler yaptı.

Ses Gazetesi'nde yer alan habere göre; geçtiğimiz haftalarda Didim Kaymakamlığı tarafından Fevzipaşa Mahallesi'nde kıyı kanuna muhalefetten kaldırılan baraka ve iskelelerin son durumu hakkında Belediye Başkanı A. Deniz Atabay yerinde incelemelerde bulundu.

Başkan Yardımcısı Yusuf Deveci ve Zabıta amiri Murat Hacıfettahoğlu ve teknik personel ile bölgede incelemelerde bulunan Başkan Atabay son çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Başkan Atabay Fevzipaşa mahallesinde bulunan yapıların Milli Emlak Müdürlüğü'nün kıyı kanuna muhalefet ve gecekondu yasası kapsamında yıkıldığını ve yıkım işlemi içinde belediyenin görevlendirildiğinden bahsetti. Başkan Atabay bölgede uzun zamandır bu yapıların bulunduğu belirtilerek, kıyıların halka açık olduğunu ve bu kapsamda bölgede üst yapı noktasında temizlik ve bakım çalışmalarının da yapılacağını belirtildi.


Geri Dön