19 / 04 / 2024

Diğer tüm araçlara zam geldi, Mazda CX-5'in fiyatı 1 TL bile artmadı! İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Diğer tüm araçlara zam geldi, Mazda CX-5'in fiyatı 1 TL bile artmadı! İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Daha yüksek kalite standartlarına ve gelişmiş özelliklere sahip orta boy bir SUV olan Mazda CX-5, sürücülere ve yolculara aynı seviyede lüks, performans ve sürüş keyfi sunuyor. Peki, Mazda CX-5 fiyatları ne kadar? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Daha yüksek kalite standartlarına ve gelişmiş özelliklere sahip orta boy bir SUV olan Mazda CX-5, sürücülere ve yolculara aynı seviyede lüks, performans ve sürüş keyfi sunuyor.

Mazda CX-5, insan odaklı Skyactiv teknolojisi, gelişmiş KODO - Hareketin Ruhu tasarımı ve gerçek ahşap ve Nappa deriden yapılmış sofistike bir iç mekan ile ultra pürüzsüz bir sürüş deneyimi sunar.

Diğer tüm araçlara zam geldi, Mazda CX-5 in fiyatı 1 TL bile artmadı! İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...Yenilikçi G-Vectoring Control Plus, daha yumuşak bir sürüş için tasarlanmış bir şasi ile tüm sürüş koşullarında denge sağlamak için en son Skyactiv teknolojisini kullanır. Sürüş keyfinizi arttırmak için ahşap, deri ve krom gibi yüksek kaliteli malzemeler kullanılmıştır.

Mazda CX-5, en yeni ve en gelişmiş i-ACTIVSENSE güvenlik teknolojisi, daha yumuşak bir sürüş için yükseltilmiş süspansiyonu, MZD Connect akıllı telefon bağlantısı ve çarpıcı 19 inç alaşım jantlarıyla dikkat çekiyor.

Peki, Mazda CX-5 fiyatları ne kadar? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön