29 / 03 / 2024

Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri törenle açıldı!

Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri törenle açıldı!

Dikili Belediyesi’nin sosyal tesis hamlesi devam ediyor. Dikili Belediyesi’nin kendi öz kaynakları ile kente kazandırdığı Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri görkemli bir törenle hizmete açıldı.



Hayata geçirdiği sosyal demokrat ve halkçı belediyecilik uygulamaları ile adından sıkça söz ettiren Dikili Belediyesi, "Önce insan, önce kentlimizin mutluluğu" anlayışı çerçevesinde kente kazandırdığı yatırımlarını hizmete açmaya devam ediyor.


Tesisler Dikililerden Tam Not Aldı

CHP'li Mustafa Tosun'un göreve gelmesinin ardından başlayan yatırımlar ilçede her gün yeni bir değişim rüzgarı estiriyor. Son olarak açılışı gerçekleştirilen ve içerisinde deniz manzaralı seyir terasları, ferah restoranları ve çay bahçeleri bulunan belediye tesisleri Dikilililerden tam not aldı. Gazipaşa Mahallesi'nde denize sıfır konumda bulunan tesisin gerçekleştirilen açılış programına Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, CHP  İzmir  İl Başkan Yardımcısı Kemal Kaygül, Dikili Jeotermal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Durak, Dikili Belediye Meclis Başkan Vekili Çiğdem Elibol, Dikili Belediye Meclis Üyeleri Sunay Yarar, Hüsniye Yıldırım, Adil Kırgöz, Ahmet Canseven ve Engin Özkan'ın yanı sıra siyasi parti ve STK temsilcileri, belediye çalışanları, mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.


"Yatırımlarımız Artarak Devam Edecek"

Açılışta bir konuşma yapan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, konuşmasının başında ülkede son dönemde artan terör olayları ve gelen şehit haberlerinden dolayı yüreklerinin buruk olduğunun altını çizerek, şehitleri şükran ve minnetle yad ettiklerini ifade etti. Kentin bir eksiğine daha çözüm getirmekten ve Dikili halkına keyif alacağı yeni bir yaşam alanı kazandırmak büyük mutluluk yaşadıklarını belirten Başkan Tosun konuşmasını şöyle sürdürdü: "Dikili'ye hizmetlerimizle damga vurduğumuz bir dönem yaşıyoruz. Kentimizin çağdaş bir kent konumuna ulaşması için yatırımlarımızı bir bir gerçekleştiriyoruz. Fiziki, sosyal ve kültürel yatırımlarımızla birlikte ilçemize tam otomatik modern ekmek fırını, sosyal market ve plaj tesislerimizi kazandırmıştık. İlçemize her yaştan, herkesin ulaşabileceği tesislerin kazandırılmasına önem veriyoruz. Önümüzdeki günlerde Gençlik Merkezi, Bilim Evi ile Çandarlı Bölgemizde yer alan tesislerinde açılışını gerçekleştireceğiz. Bizim amacımız kentte her türlü ihtiyaca cevap verecek sosyal yaşam alanların fazlalaştırılmasıdır. Bu noktada çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Bugün hizmete açtığımız tesislerimiz belediyemizin kendi öz kaynaklarıyla yapıldı. Arkadaşlarımızın gece gündüz demeden gerçekleştirdiği çalışmalarla burayı Dikili halkının kullanımı için yeniden düzenledik. Tesislerimiz 500 kişilik kapasitesiyle hem deniz hem de orman havasında restoranı, çay bahçeleri ve seyir teraslarıyla halkımıza uygun ücretlerle hizmet verecek' dedi.


"Dikili Muhteşem Bir Tesise Kavuştu; Başkan Tosun'u Tebrik Ederim"

Açılış konuşmasının ardından Dikili Belediye Başkan Mustafa Tosun, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Kemal Kaygül ve meclis üyeleriyle birlikte açılış kurdelesini keserek konuklara tesisleri gezdirdi. CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Kemal Kaygül de, Dikili Belediyesi'nin kendi öz kaynaklarıyla yeniden yarattığı tesisin muhteşem güzellikte olduğunu belirterek, Başkan Tosun'u tebrik etti.


Yeni Asır


Geri Dön