28 / 03 / 2024

Dikkat! Goldmaster'in sıcak hava fritözü avantajlı mutfak seti indirime girdi! 15 Nisan 2023 fiyat listesi

Dikkat! Goldmaster'in sıcak hava fritözü avantajlı mutfak seti indirime girdi! 15 Nisan 2023 fiyat listesi

Goldmaster, çay makinesi, tost makinesi, kahve makinesi, blender seti ve 4.5 litre kapasiteye sahip sıcak hava fritözünden (airfryer) oluşan StarBlack Elektrikli Mutfak Seti'ni indirim avantajıyla satışa sundu. Peki, StarBlack Elektrikli Mutfak Seti ne kadar?



Elektrikli mutfak aletlerini tek set içerisinde toplayarak tüketicilerle buluşturan Goldmaster'in 'StarBlack 21 Parça Evlilik Paketi' indirime girdi.

 Dikkat! Goldmaster in sıcak hava fritözü avantajlı mutfak seti indirime girdi! 15 Nisan 2023 fiyat listesi

Goldmaster StarBlack 21 Parça Elektrikli Mutfak Çeyiz Seti; çay makinesi, tost makinesi, kahve makinesi, blender seti ve 4.5 litre kapasiteye sahip sıcak hava fritözünden (airfryer) oluşuyor. Goldmaster, çeyiz paketi indirimli fiyatı ve içerisinde yer alan sıcak hava fritözü ile kullanıcılara büyük avantaj sağlıyor. Elektrikli mutfak aletlerini kapsayan bu tip çeyiz paketleri genelde dörtlü ürün grubundan düzenleniyor. Goldmaster, set içerisinde son zamanlarda büyük talep gören airfryere de yer vererek fark yaratıyor.

Goldmaster, yüzde 19 indirimle satışa sunduğu StarBlack Çeyiz Paketiyle evlilik hazırlığı yapan çiftlerin yanı sıra elektrikli mutfak eşyalarında model ve renk uyumu yakalamak isteyenlere de güzel bir fırsat sunuyor.

Peki, Goldmaster StarBlack Elektrikli Mutfak Çeyiz Seti ne kadar?  Goldmaster StarBlack Elektrikli Mutfak Çeyiz Seti kaç TL?  

 


Geri Dön