26 / 04 / 2024

Dikmen Vadisi Dönüşüm Projesi büyükşehir meclisinde!

Dikmen Vadisi Dönüşüm Projesi büyükşehir meclisinde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadisi Son Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı'ndaki çalışmalarsa sona geldi.




Ankara Dikmen Vadisi Son Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı çalışmalarında son aşmaya gelindi.  Ankara  Büyükşehir Belediye Meclisi, Projeler ve dönüşümler Dairesi Başkanlığı’na Dikmen Vadisi Son Etap Proje alanında hak sahipleriyle görüşme, uzlaşma, sözleşme ve kamulaştırma işlemlerini yapma yetkisini verdi.


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin, 2. Başkan Vekili Nail Çimen başkanlığında yapılan olağan toplantısında, Projeler ve Dönüşümler Dairesi Başkanlığı’na, daha önceki Meclis Kararları doğrultusunda hak sahipleri ile görüşme, uzlaşma, sözleşme ve kamulaştırma işlemlerini yapılabilmesi için yetki verilmesini talep eden Başkanlık Yazısı oy birliğiyle kabul edildi.


Kabul edilen karar doğrultusunda Projeler ve Dönüşümler Dairesi Başkanlığı, Dikmen Vadisi Son Etap Kentsel dönüşüm ve gelişim Proje alanı içinde kalan tüm hak sahipleri ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin 14.01.2005 tarihli ve 215 sayılı kararı ile sınırları belirlenen alan için, görüşme, uzlaşma, sözleşme ve kamulaştırma işlemleri çözülecek.



Ankara Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön