26 / 04 / 2024

Dilan Çiçek Deniz annesine Marmaris’ten ev alacak!

Dilan Çiçek Deniz annesine Marmaris’ten ev alacak!

Dilan Çiçek Deniz, ilk evini arayışa girdi. 24 yaşında olan genç oyuncu, dizi ve reklamlardan kazandığı birikimiyle annesi Hale Hanım’a Marmaris’ten taş ev alıyor.



Son dönemin parlayan yıldızlarından biri olan Dilan Çiçek Deniz, annesine ev almak için arayışa girdi. Final ''Çukur'' dizisinden bölüm başına 40 bin TL aldığı iddia edilen 24 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz yıl da iki ayrı firmanın reklam yüzü olmuştu. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; kozmetik firmasından 300 bin TL, bankadan ise 250 bin TL'lik ücret aldığı konuşulan Dilan Çiçek Deniz, kazandıklarını ise ilk başta eğitimine harcadı..

'ÖNCE EĞİTİM' DEDİ

ABD'de dil ve oyunculuk üzerine eğitim alan Deniz, ilk evini almak için de kolları sıvadı. İstanbul'da kirada oturan güzel oyuncu, birikimini yatıracağı evi ise İstanbul'daki ev fiyatlarının çok pahalı olması nedeniyle Marmaris'i seçti. Annesini Hale Temizyürek'e olan düşkünlüğüyle tanınına Dilan Çiçek Deniz, Marmaris'te geniş bahçeli bir taş ev seçti.

ANA GİBİ YAR OLMAZ

Tatil için gittiği Marmaris'i annesi de kendisi de çok seven güzel oyuncu, satın almak için sahibiyle anlaşmak üzere olduğu evi ise annesine hediye edecek. Annesinin Marmaris'te temiz hava ve yeşillikler içerisinde vakit geçirmesini isteyen Dilan Çiçek Deniz'in Hale Hanım'a bu jesti için de yaklaşık 500 bin TL'yi gözden çıkardığı iddia edildi.


Geri Dön