26 / 04 / 2024

Dilan Çİçek Deniz evi

Dilan Çİçek Deniz evi

Dilan Çiçek Deniz, ilk evini arayışa girdi. 24 yaşında olan genç oyuncu, dizi ve reklamlardan kazandığı birikimiyle annesi Hale Hanım’a Marmaris’ten taş ev alıyor.

Dilan Çİçek Deniz Bebek’e taşındı!

Sevgilisi Birkan Sokullu’dan ayrılan Dilan Çiçek Deniz, en yakın arkadaşı Bensu Soral'a komşu oldu. Bebek'te boğaz manzaralı bir eve taşınan Deniz, aylık 5 bin TL kira ödeyecek.

Araç sahiplerine şok haber: İkinci ek MTV mi geliyor?

Geçen sene Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) 4 kez ödendi. MTV 2024'te yüzde 58,46 artarken milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren MTV kararı sonrası gazeteci Deniz Zeyrek çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. İkinci bir ek MTV mi geliyor?

Dilan Çiçek Deniz 50 bin TL'ye kütük ev kiraladı!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz kütük ev kiraladı. Güzel oyuncu kütük ev için 50 bin TL ödedi.

Dilan Çiçek Deniz, Göktürk'te 50 bin TL'ye villa kiraladı!

Kent hayatından sıkılan ve doğaya kaçan ünlüler kervanına oyuncu Dilan Çiçek Deniz de katıldı. Ünlü oyuncu, Göktürk'te 50 bin TL'ye kütük bir konut kiraladı.

Dilan Çiçek Deniz annesine Marmaris’ten ev alacak!

Dilan Çiçek Deniz, ilk evini arayışa girdi. 24 yaşında olan genç oyuncu, dizi ve reklamlardan kazandığı birikimiyle annesi Hale Hanım’a Marmaris’ten taş ev alıyor.

Dilan Çİçek Deniz Bebek’e taşındı!

Sevgilisi Birkan Sokullu’dan ayrılan Dilan Çiçek Deniz, en yakın arkadaşı Bensu Soral'a komşu oldu. Bebek'te boğaz manzaralı bir eve taşınan Deniz, aylık 5 bin TL kira ödeyecek.

Furkan Andıç Etiler'de ev arıyor!

Oyuncu çift Dilan Çiçek Deniz ve Furkan Andıç, bir yıllık ilişkilerini sürpriz bir kararla bitirmişti. Dilan Çiçek Deniz ve Furkan Andıç, evleri ayırdı. Furkan Andıç Etiler'de ev arıyor.

Dilan Çiçek Deniz'e ev sahibi vetosu!

Arnavutköy’de 3 katlı, özel dizayn edilmiş bir evi kiralamak isteyen oyuncu Dilan Çiçek Deniz'e ev sahibi, "Bekara ev yok" dedi...

Ordu Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi yenileniyor!

Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesinin çehresi yeni yapılacak olan ek binası, peyzaj çalışmaları ve sosyal donatılarıyla değişecek.

A Deniz Yapı İnşaat ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Deniz Yapı İnşaat ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Adem Şimşek tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi, Rıhtım Caddesi, İzzettin Sokak'ta kuruldu.

Mehmet Şimşek Deniz'den Geleneksel Şehir ve Mimarlık semineri!

Mimar Mehmet Şimşek Deniz, Fatih Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikle İstanbul Tasarım Merkezi'nde Geleneksel Şehir ve Mimarlık semineri verecek. İşte Mehmet Şimşek Deniz'in vereceği seminerin tarihi ve saati...

Melih Gökçek'ten flaş Ankapark açıklamaları!

Ankara 5. İdare Mahkemesi'nin Ankapark kararı ne olacak? Ankapark imar planları değişecek mi? Atatürk'ün AOÇ vasiyeti ne? Ankapark için Deniz Baykal ve CHP ile anlaşma sağlanmış mıydı? Ankapark, Disneyland'dan büyük mü? Melih Gökçek açıklıyor!

Mehmet Şimşek Deniz kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Eski Başkanı ve Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Öğretim Üyesi Mehmet Şimşek Deniz kimdir? Mehmet Şimşek Deniz'in biyografisi, özgeçmişi...

Kentsel dönüşümde resmi süreç ve riskli alanlarda imar planı yapımı tartışılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi eski başkanı, YTÜ Öğretim Üyesi Mehmet Şimşek Deniz, Marmara Belediyeler Birliği'nin düzenlediği etkinlikte Kentsel Dönüşümde Resmi Süreç ve Riskli Alanlarda İmar Planı Yapımı'nı anlatıyor.

Dilan Çİçek Deniz evi Haberi

Dilan Çİçek Deniz evi

Son dönemin parlayan yıldızlarından biri olan Dilan Çiçek Deniz, annesine ev almak için arayışa girdi. Final ''Çukur'' dizisinden bölüm başına 40 bin TL aldığı iddia edilen 24 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz yıl da iki ayrı firmanın reklam yüzü olmuştu. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; kozmetik firmasından 300 bin TL, bankadan ise 250 bin TL'lik ücret aldığı konuşulan Dilan Çiçek Deniz, kazandıklarını ise ilk başta eğitimine harcadı..

'ÖNCE EĞİTİM' DEDİ

ABD'de dil ve oyunculuk üzerine eğitim alan Deniz, ilk evini almak için de kolları sıvadı. İstanbul'da kirada oturan güzel oyuncu, birikimini yatıracağı evi ise İstanbul'daki ev fiyatlarının çok pahalı olması nedeniyle Marmaris'i seçti. Annesini Hale Temizyürek'e olan düşkünlüğüyle tanınına Dilan Çiçek Deniz, Marmaris'te geniş bahçeli bir taş ev seçti.

ANA GİBİ YAR OLMAZ

Tatil için...