18 / 04 / 2024

Dilovası Yüzme Havuzu’nun dış cephesi şekillendi!

Dilovası Yüzme Havuzu’nun dış cephesi şekillendi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.



 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin pek çok yerinde inşa edilen yarı olimpik yüzme havuzlarından birini de Dilovası’na kazandırıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Dilovası’nda hayata geçirilen yarı olimpik yüzme havuzu küçük yaştan itibaren yeni yüzücülerin yetişmesine ev sahipliği yapacak. İnşaat çalışmaları hızla devam eden yapının zemin kat ıslak hacimleri seramik kaplama ve çevre duvarlarının perde donatı montajı tamamlandı.

TÜM CEPHELERİN DOĞRAMA MONTAJI YAPILIYOR


Yeni sporcuların yetişeceği yarı olimpik yüzme havuzunun çelik yapı üzeri kenet çatı alt sac kaplama imalatları da tamamlandı. Tüm cephelerin doğrama montajları yapılıyor. Tüm mahallerde yangın tesisatı eksiklerin yapımı devam ederken binanın havalandırma tesisatı eksikleri yapılıyor. Birinci kat seramik kaplama imalatını da sürdüren ekipler, çevre duvarlarının kalıp montajlarını tamamlamak için hummalı şekilde çalışıyor.


4 BİN 200 METREKARE İNŞAAT ALANI


Dilovası Bilal-i Habeş Caddesi üzerinde yer alan Dilovası Spor Salonu ve Şehit Nihat Karadaş Spor Tesisi arasında kalan alanda inşa edilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşaat alanı 4 bin 200 metrekare olacak. Yapının bodrum katında 2 adet masa tenisi salonu, 2 adet satranç ve 1 eğitmen odası ile soyunma odaları ve duşlar bulunacak. Yapının tesisat su deposu, kazan dairesi, havuz tesisat odası ve klima santrali gibi kısımlar da bu katta yer alacak.

 


Geri Dön