23 / 04 / 2024

Dinar kentsel dönüşüm projesinin zamin etüdü başladı!

Dinar kentsel dönüşüm projesinin zamin etüdü başladı!

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar Suçıkan Mahallesine yapılacak olan 152 adet konutların zemin etütlerinin başladığını, TOKİ ve Belediye iş birliği içerisinde bu alanda çak lüks binaların yükseleceğini söyledi.



Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar Suçıkan Mahallesine yapılacak olan 152 adet konutların zemin etütlerinin başladığını,  TOKİ  ve Belediye iş birliği içerisinde bu alanda çak lüks binaların yükseleceğini söyledi. 

Suçıkan Mahallesi kentsel yenileme alanında, yerinde dönüşüm projesi kapsamında yeni yapılacak konutlar alanında zemin etüt çalışması başladı . Dinar Suçıkan Mahallesi kentsel yenileme alanına Dinar Belediyeci ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birl-nji kapsamında Rize Çamlı hemşin ve Gaziantep Şahinbey model ipinde 152 adet korut yapılacaktır. Suçıkan Mahaüeai kentsel yenileme alanında, Afyonkarahisar'da bulunan SOM Mühendislik ekipleri tarafından zemin etüt çalışmalarına başlandı Yerinde yapılan çal ışmaları Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personelleri ile rutin olarak ziya.rel ederek incelemektedir Suçıkan Mahallesinde Dinar Belediyesi fen işleri müdürlüğü ve atölye amirliği ekipleri tarafından Kentsel dönüşüm kapsamında boşalan evlerin yıkım çalışmaları periyodik olarak devam ediyor. Yıkımda çıkan moloz ve hafriyat atıkları belediye kamyonları İle Dinar Çivril karayolu 3. kilometresi alanı nda bulunan belediye vahşi çöp alanına nakil yapılıyor


Yenigün


Geri Dön