25 / 04 / 2024

Dione İnşaat Taahhüt Demir Çelik Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!


Dione İnşaat Taahhüt Demir Çelik Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turan Ayaz tarafından kuruldu.



Dione İnşaat Taahhüt Demir Çelik Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turan Ayaz tarafından kuruldu.

Dione İnşaat Taahhüt Demir Çelik Malzemeleri Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat,taahhüt, yapı malzemeleri, orman ürünleri, demir-çelik malzemelerinin alımını-satımını yapmak. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak, yaptırmak. 3- Her türlü inşaat ve yapı malzemelerinin, elektrik ve elektronik malzemelerinin, orman ürünlerinin bayilik, acentelik, distribütörlük haklarını almak veya vermek. 4- Şirket her türlü inşaat, taahhüt, dekorasyon ve tadilat işleri başta olmak üzere, bina, konut,prefabrik,ev, işyeri, fabrika, sınai ve turistik tesisler gibi çeşitli işleri gerek şirket gerekse gerçek ve tüzel kişiliklerle birlikte ortaklık yapmak suretiyle yapabilir. 5- Özel ve resmi dairelerin inşaat,tadilat,peyzaj ve dekorasyon işleri için teklifler vermek, ihalelerine katılmak, dekorasyon, proje, iç mimari, çizim, donatım, tasarım ve yapım organizatörlüğü yapmak ve bu konuyla ilgili aracılık hizmetlerinde bulunmak. 6- Şirket her türlü inşaat ve yapı malzemesi, orman ürünleri, elektrik ve elektronik ürünlerin bayilik, acentelik, distribütörlük haklarını alabilir veya verebilir. 7- Şirket hak ve alacaklarının tahsil ve temini için ayni ve şahsi her türlü teminat alabilir- verebilir. 8- Şirket maksat ve mevzunu gerçekleştirilmesi için ipotek karşılığında veya teminatsız ödünç alabilir veya verebilir. 9- Şirket kendi alacakları için ipotek veya her türlü rehinleri veya teminatları alabilir, bunları fek edebilir veya kaldırabilir. 10- Yukarıda gösterilen konulardan başka ilerde şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlerle de iştigal edebilir.


Geri Dön