26 / 04 / 2024

DiskDrive ile her bisiklet, elektrikli! Elektrikli bisiklet dönüşüm kiti kaç TL? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

DiskDrive ile her bisiklet, elektrikli! Elektrikli bisiklet dönüşüm kiti kaç TL? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Günümüzde pek çok farklı elektrikli bisiklet dönüşüm kiti bulunuyor. Bunlardan birisi de DiskDrive sistemi! Peki, DiskDrive sistemi benzeri sistemlerin fiyatları ne kadar? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi...



Günümüzde pek çok farklı elektrikli bisiklet dönüşüm kiti bulunuyor. Bunlardan biri DiskDrive sistemi! Sahibi olduğu bisikleti elektrikli hale getirmek isteyen kişilere özel hazırlanan DiskDrive sistemi, son dönemde en çok araştırılanlardan biri oldu! Pek çok benzerinden farklı olarak jant değişimi istemeyen bu ürün, saniyeler içerisinde takılıp çıkarılabilecek şekilde tasarlanmış. Bu açıdan oldukça kullanışlı olarak görülen bu sistem, sadece montaj gerektiren özel bir arka disk fren rotoruna sahip ve direkt olarak buna bağlanarak her bisikleti elektrikli bisiklet haline getirebiliyor. 

Logcomtr'de yer alan habere göre; bünyesinde 202-Wh pil paketi bulunan ve 250 watt güç sunan DiskDrive, bu şekilde sürücülere istedikleri an yeterli oranda destek sunabiliyor. Bu tarz bir ürün özellikle bisikleti ile sık sık yokuş çıkmak zorunda kalan kişiler veya sabahları işine bisiklet ile gidenler için mükemmel bir çözüm olarak görülüyor.

DiskDrive ile her bisiklet, elektrikli! Elektrikli bisiklet dönüşüm kiti kaç TL? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi...3,3 kg ağırlığında olduğu için taşımanın zor olmadığı yerleşik tutma bölümün bulunan ürün, firmanın açıklamasına göre 2.5 saatte şarj oluyor ve tam dolduğunda 60 km kadar menzil getiriyor. Amerika Birleşik Devletleri versiyonu 32 km/s, Avrupa versiyonu ise 25 km/s hıza kadar destek veren elektrikli bisiklet dönüşüm kiti, sürece modern bir yaklaşım getiriyor. 

DiskDrive sistemi, henüz satışta değil. Önümüzdeki yıl satışa çıkarılacağı aktarılan ürünün tek kötü yanı, açıklanan bin 200 dolar gibi yüksek fiyat etiketi oldu! 

Peki, DiskDrive sistemi benzeri sistemlerin fiyatları ne kadar? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön