25 / 04 / 2024

Teknosa'dan elektrikli scooterlarda şok fiyatlar! Xiaomi, Onvo, Citymate... İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan elektrikli scooterlarda şok fiyatlar! Xiaomi, Onvo, Citymate... İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Şehir hayatının bir parçası haline gelen elektirikli scooterlar yaz aylarının gelmesi ve okulların kapanması ile tekrar pek çok kişinin gündemine oturdu! Peki, Teknosa'da elektrikli scooter fiyatları ne kadar? Xiaomi, Onvo, Citymate...İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...



Şehir hayatının bir parçası haline gelen elektirikli scooterlar yaz aylarının gelmesi ve okulların kapanması ile tekrar pek çok kişinin gündemine oturdu! Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde trafikten kurtulmak için birebir olarak görülen elektirikli scooterların fiyatları da son zamanlarda en merak edilen konular arasında yerini aldı.Teknosa'da elektrikli scooter fırsatları kaçmaz! Xiaomi, Onvo, Citymate... 20 Haziran 2022 fiyat listesi...Park ve yakıt sorunu bulunmayan elektrikli scooterlar isimlerinde de geçtiği gibi elektrikle çalıştığı için aynı zamanda da çevreye zarar vermiyor, bu nedenle çevre dostu denebilir. Fosil yakıta ihtiyaç duymayan elektrikli scooterlara artık her köşe başında ratlamak mümkün!

Türkiye'nin en büyük tekno marketler arasında yer alan Teknosa'da ise birbirinden eşsiz pek çok elektrikli scooter satılıyor. 

Peki, Teknosa'da elektrikli scooter fiyatları ne kadar? Xiaomi, Onvo, Citymate...İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön