24 / 04 / 2024

Teknosa'da elektrikli scooter fırsatları kaçmaz! Xiaomi, Onvo, Citymate... 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da elektrikli scooter fırsatları kaçmaz! Xiaomi, Onvo, Citymate... 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de bulunan en büyük tekno marketlerinden biri olan Teknosa, resmi internet sitesinde elektrikli scooterlarda inanılmaz fırsatları başlattı!  Peki, Teknosa'da elektrikli scooter fiyatları ne kadar? Xiaomi, Onvo, Citymate...İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...



Gündelik yaşamın bir parçası haline gelen elektirikli scooterlar yaz aylarının gelmesi  ve okulların kapanması ile tekrar pek çok kişinin gündemi haline geldi. Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde trafikten kaçmak için birebir olarak görülen elektirikli scooterların fiyatları da son zamanlarda en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Park ve yakıt sorunu olmayan elektrikli scooterlar isimlerinde de geçtiği gibi elektrikle çalıştığı için aynı zamanda da çevre dostu! Fosil yakıt kullanmayan elektrikli scooterlara artık her köşe başında ratlamak mümkün!

Teknosa da elektrikli scooter fırsatları kaçmaz! Xiaomi, Onvo, Citymate... 20 Haziran 2022 fiyat listesi...Türkiye'de bulunan en büyük tekno marketlerinden biri olan Teknosa, resmi internet sitesinde elektrikli scooterlarda inanılmaz fırsatları başlattı! 

Peki, Teknosa'da elektrikli scooter fiyatları ne kadar? Xiaomi, Onvo, Citymate...İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön