26 / 04 / 2024

BİM'den uygun fiyatlı Xiaomi Mi Band 6! Şok olacaksınız! İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi...

BİM'den uygun fiyatlı Xiaomi Mi Band 6! Şok olacaksınız! İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi...

BİM, son dönemde en çok tercih edilen akıllı bileklilerden biri olan Xiaomi Mi Band 6'yı satışa çıkardı! Peki, BİM'de Xiaomi Mi Band 6 fiyatları ne kadar? İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi...



BİM, Xiaomi'nin çok satan akıllı bilekliklerinden biri olan Xiaomi Mi Band 6'yı satışa sundu! Bu cihazı BİM'in mobil uygulaması üzerinden satın alabilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 6, 1.56 inç büyüklüğünde AMOLED ekranıyla kullanıcıların beğenisine sunuldu. 326 PPI piksel yoğunluğuna sahip olan Xiaomi Mi Band 6, 30 Fitness moduyla pek çok kişinin kalbini kazandı. Xiaomi Mi Band 6, kalp atış hızı ve kan oksijen doygunluğunu izleyebiliyor. Xiaomi Mi Band 6, siyah, mavi, turuncu, sarı, fildişi ve yeşil olmak üzere toplam altı renk seçeneğine sahiptir. 

BİM den uygun fiyatlı Xiaomi Mi Band 6! Şok olacaksınız! İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi...Xiaomi Mi Band 6, 50 metreye kadar suya dayanıklılı! Bu özelllik sayesinde akıllı bilekliğinizi yüzerken ve duş alırken bile kullanabilirsiniz! Xiaomi Mi Band 6'nın daha uzun pil ömrü için pil tasarrufu modu ile şarjı 14 gün boyunca gidebiliyor. Mi Band 6, manyetik şekilde şarj olabiliyor.

24 saat boyunca kalp atış hızınızı takip eden Mi Band 6 ile olağan dışı tüm durumlara hazır olabilirsiniz. Xiaomi Mi Band 5,  kalp atış hızınız normalden fazla yükseldiğinde titresşimli uyarılar gönderir.

Peki, BİM'de Xiaomi Mi Band 6 fiyatları ne kadar? İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön