19 / 04 / 2024

Diyarbakır Çüngüş’e TOKİ'den 112 ucuz konut!

Diyarbakır Çüngüş’e TOKİ'den 112 ucuz konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Çüngüş projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Çüngüş TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Çüngüş 2022 ucuz konut projesi...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dar gelirli vatandaşların düşük taksitlerle ve düşük peşinatlarla 2+1 ve 3+1 konut sahibi olacağı TOKİ 2022 projelerine ilişkin detayları geçtiğimiz hafta duyurdu.

Dar gelirli vatandaşlar tarafından merakla ve dört gözle beklenen TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesi kapsamında başvurular 14 Eylül 2022 günü başlatıldı. Projeye son başvuru tarihi ise Ekim'in son günü şeklinde açıklandı.

TOKİ 250 bin konut projesi kapsamında Diyarbakır’ın pek çok ilçesinde de yeni konutlara imza atacak. TOKİ'nin Diyarbakır projelerinde yer alan konutların ayrıntıları da kesinleşti.

Diyarbakır Çüngüş’e TOKİ den 112 ucuz konut!

Peki TOKİ Diyarbakır Çüngüş projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Çüngüş 2022 ucuz konut projesi...


Geri Dön