23 / 04 / 2024

Diyarbakır İnşaat ve Belediye 2010 yarın açılıyor!

Diyarbakır İnşaat ve Belediye 2010 yarın açılıyor!

Yapı malzemeleri, yapı teknolojileri, doğalgaz, ısıtma, soğutma, havalandırma hizmetleri, iş ve inşaat makineleri 'İnşaat 2010' ile Ortadoğu Belediye ihtiyaçları, iş makineleri 'Belediye 2010' fuarı yarın Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi"nde başlay



Yapı malzemeleri, yapı teknolojileri, doğalgaz, ısıtma, soğutma, havalandırma hizmetleri, iş ve inşaat makineleri 'İnşaat 2010' ile Ortadoğu Belediye ihtiyaçları, iş makineleri, park bahçe düzenlemeleri, kent mobilyaları, spor sahaları uygulamaları-donanımları 'Belediye 2010' fuarı yarın Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi"nde başlayacak.

Tüyap Tüm Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Galip Ensarioğlu ve Güneydoğu Belediyeler Birliği Başkanı İsmail Doğan ile Dedeman Otelinde düzenlediği basın toplantısında, Diyarbakır"ın, Ortadoğu"ya açılan en önemli ticaret merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Geçen hafta açtıkları 'Diyarbakır Oto Show 2010 Fuarı'nı 6 günde 60 bin kişinin ziyaret ettiğini belirten Ersözlü, fuara ilginin oldukça yoğun olduğunu bildirdi.

Diyarbakır İnşaat ve Belediye 2010 Fuarı"nın Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Güneydoğu Belediyeler Birliği, Diyarbakır Mermer ve Madenciler Derneği ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği"nin desteğiyle düzenlendiğini ifade eden Ersözlü, şöyle dedi:
'Fuar 7-10 Ekim tarihleri arasında Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi"nde gerçekleştirilecek. Fuarın bölge için çok önemli. çünkü fuara İran, Irak, Suriye ile Türkiye"den 160 firma katılıyor. Ayrıca İran, Suriye ve Irak"tan toplam 500 kişilik heyet fuar için Diyarbakır"a gelecek.

Ayrıca, bu fuarda doğal taşlar ve mermer özel bölümü yer alacak. Fuarda yapı malzemeleri, yapı teknolojileri, doğal gaz, ısıtma, soğutma, havalandırma, izolasyon gibi her türlü inşaat malzemesi sergilenecek.

Fuara, yoğun bir ilgi bekliyoruz. İsteyenler 10.00 ile 19.00 saatleri arasında fuarımızı ziyaret edebilir. Fuara katılımın yoğun. Otellerin tamamı doldu. Özellikle belediye temsilcileri yoğun katılım gösteriyor.'
AA


Geri Dön