25 / 04 / 2024

Diyarbakır'da ilk kitap kafe hizmete açıldı!

Diyarbakır'da ilk kitap kafe hizmete açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından kitap kafe hizmete açıldı. Sosyal yaşam alanlarına kadar pek çok alanda uyguladığı projeler kentin çehresini değiştiriyor.



Temizlikten ulaşıma, çevre düzenlemesinden sosyal yaşam alanlarına kadar pek çok alanda uyguladığı projelerle kentin çehresini değiştiren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakırlıları özlemini duydukları hizmetlere kavuşturuyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Kayapınar ilçesi Nazım Hikmet Caddesi'nde hizmete açılan kitap kafede incelemeler yapıp, kitap okuyan vatandaşlarla konuştu.

Başkan Atilla, yaptığı konuşmada, şantiye belediyeciliğinin yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarına da büyük ağırlık verdiklerini açıkladı.

Kent Meydanı, Kültür ve Kongre Merkezi, Bilgievi ile Sümerpark'ta eğitim alanında yeni projeleri hayata geçirdiklerini hatırlatan Atilla, "Kitap kafe eğitime sunulan desteklerimizden bir tanesidir. Hemşehrilerimiz nezih ortamda kitap okuyabilecek, öğrencilerimiz ders çalışabilecek. Hemşehrilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor" diye konuştu.


Geri Dön