25 / 04 / 2024

Dmitri Ribolovyev eşine boşanmak için 12 villa teklif etti!

Dmitri Ribolovyev eşine boşanmak için 12 villa teklif etti!

Dünyanın en zengin 79. ismi olan Dmitri Ribolovyev, boşanmak için eşi Elena'ya 1.5 milyar dolar ve toplam değeri 300 milyon dolar olan 12 villa teklif etti. Ancak kadın, teklifi kabul etmedi ve 'Benim hakkım 6 milyar dolar' dedi



Zürih Mahkemesi, dünya tarihinin en büyük boşanma davasına ev sahipliği yapıyor... Forbes'ın zenginler listesinde 79. sırada bulunan Rus oligark Dmitri Ribolovyev, karısı Elena'nın boşanmak için istediği 6 milyar doları vermek istemiyor. Ancak bu konuda cimri de davranmayan Dmitri, 1.5 milyar dolar, Florida'da değeri 100 milyon dolar olan bir malikane ve farklı ülkelerde 11 villayı 'boşanma tazminatı' olarak teklif etti.

ELLERİNDE BİR KANIT VAR
Elena, 11 yıl önce evlendiklerinde sadece 200 milyon dolar serveti olan ve şimdi 12.9 milyar dolarlık bir maddi güce ulaşan Dmitri'den, hakkı olan serveti alacağı konusunda bir hayli umutlu. Elena, "6 milyar dolar istiyorum. O para benim hakkım" dedi. Rus kadının avukatları, ellerinde bir CD bulunduğunu ve bunun davayı kazanmalarına yardım edeceği görüşünde. CD'nin detayı konusunda bir açıklama yapılmazken, Dmitri'nin anlaşma konusunda ciddi olmasının nedeninin de bu CD olduğu iddia ediliyor.
Takvim


Geri Dön