25 / 04 / 2024

Doblo'yu Fiorino'yı bırakın hemen Renault Express Combi'ye bakın! Combi fiyat listesi 6 Ağustos 2022!

Doblo'yu Fiorino'yı bırakın hemen Renault Express Combi'ye bakın! Combi fiyat listesi 6 Ağustos 2022!

Renault’nun ticari araç ailesinin yeni üyeleri arasında yer alan Renault Express Combi'nin merakla beklenen Ağustos 2022  fiyatları açıklandı.  Peki Renault Express Combi'nin güncel fiyatları ne kadar oldu? İşte Renault Express Combi fiyat listesi 6 Ağustos 2022...



Renault’nun ticari araç ailesinin yeni üyeleri arasında yer alan  Express Combi'nin Ağustos 2022 fiyat listesi yeni bir ticari araç almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor.

Geçtiğimiz Eylül ayında merakla beklenen  lansman fiyatlarıyla görücüye çıkan Express Combi güçlü ve kaslı ön tasarımı ile de ticari araç arayanların da gözdesi olmaya aday.

Doblo yu Fiorino yı bırakın hemen Renault Express Combi ye bakın! Combi fiyat listesi 6 Ağustos 2022!

C şeklinde LED far imzasına sahip Express Combi 16 adet saklama alanı (50 L), ergonomik torpido ve tek parça katlanabilir arka koltuklarıyla kullanıcılarına geniş iç hacim sunan Renault Express Combi'nin merakla beklenen Ağustos 2022 fiyatları açıklandı. 

Peki Renault Express Combi'nin Ağustos 2022 fiyatları ne kadar oldu? İşte Renault Express Combi fiyat listesi 6 Ağustos 2022...


Geri Dön