19 / 04 / 2024

Doğa City Ankara Evleri ödeme koşulları!

Doğa City Ankara Evleri ödeme koşulları!

Natura Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Doğa City Ankara Evleri deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Peki Doğa City Ankara Evleri ödeme koşulları nasıl olacak?



Doğa City  Ankara  Evleri toplam bin 500 daire, bağımsız şekilde konumlanmış 25 lüks villa ve rezidanslardan meydana geliyor.Projenin inşaat çalışmaları 15 Eylül tarihinde başlaması planlanıyor.


Doğa City Ankara Evleri ödeme koşulları kapsamında her iki ayda 10 bin TL artarak değişecek fiyatlar aylara göre de değişiklik gösteriyor.Projedeki daireler 3+1 şeklinde tasarlandı.


Doğa City Ankara Konum bilgisine göre proje  Ankara  Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre, şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta  Ankara  Uluslararası Fuar Alanı ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin ortasında bulunuyor. 


Doğa City Ankara Evleri teslim tarihi inşaat çalışmalarından sonra gerçekleşecek. projede daire büyüklükleri 134 metrekareden başlangıç gösteriyor.



Ortak kullanım alanları arasında kamelya bahçesi, sauna, buhar odası, havuz,otel, alışveriş caddesi, yürüyüş parkuru, gölet kenarı yürüme yolları, kolej ve fitness salonundan meydana gelen proje deprem yönetmeliğine uygun sağlam, dayanıklı ve uzun ömürlü bir şekilde inşa ediliyor.


Doğa City satılık daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor ve maksimum fiyat 389 bin TL'ye kadar çıkıyor.projede kapalı bilgi lansman yöntemiyle Eylül 2015'te satışa sunulacak.



Doğa City Ankara Evleri satış ofisi

Telefon: 0212 243 18 00

http://dogacity.com.tr/

Ayşe Büşra Yılama/Emlakkulisi.com





Geri Dön