27 / 04 / 2024

Doğa City Ankara Evleri ne zaman teslim?

Doğa City Ankara Evleri ne zaman teslim?

Toplam bin 500 daireden meydana gelen projede dairelerin satışları 6 Eylül 2015 tarihinde kura ile çekilerek belirlenecektir. Peki Doğa City Ankara Evleri ne zaman teslim?



Konum bilgisine göre proje  Ankara  Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre, şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta  Ankara  Uluslararası Fuar Alanı ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin ortasında bulunuyor. 


İnşaat çalışmaları 15 Eylül tarihinde başlaması planlanan proje toplam bin 500 daire, bağımsız şekilde konumlanmış 25 lüks villa ve rezidanslardan meydana geliyor.


Natura Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan projedeki daireler açık lansman yöntemiyle Eylül 2015'te satışa sunulacak. 


Deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen projede kapalı lansman için telefonla bilgi alınması gerekiyor. Projedeki daireler 3+1 şeklinde tasarlandı.


Ortak kullanım alanları arasında otel, alışveriş caddesi, yürüyüş parkuru, gölet kenarı yürüme yolları, kamelya bahçesi, sauna, buhar odası, havuz, kolej ve fitness salonundan meydana gelen proje deprem yönetmeliğine uygun sağlam, dayanıklı ve uzun ömürlü bir şekilde inşa ediliyor.


Ödeme koşulları kapsamında projede her iki ayda 10 bin TL artarak değişecek fiyatlar aylara göre de değişiklik gösteriyor.


Doğa City projesinde satılık daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor ve maksimum fiyat 389 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


Doğa City Ankara Evleri ne zaman teslim?

Teslimlerin inşaat çalışmalarından sonra gerçekleşeceği projede daire büyüklükleri 134 metrekareden başlangıç gösteriyor.


Telefon: 0212 243 18 00

http://dogacity.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön