26 / 04 / 2024

Doğa Teras Evleri güneşle aydınlanacak!

Doğa Teras Evleri güneşle aydınlanacak!

Ena Gayrimenkul tarafından Kemerburgaz Göktürk'te hayata geçirilen ve 2 blokta 63 daireden oluşan Doğa Teras Evleri, sosyal tesislerini ve ortak alanlarını güneş enerjisiyle aydınlatacak



Ena Gayrimenkul tarafından Kemerburgaz Göktürk'te hayata geçirilen ve 2 blokta 63 daireden oluşan Doğa Teras Evleri, sosyal tesislerini ve ortak alanlarını güneş enerjisiyle aydınlatacak.

ENA Gayrimenkul Kurucu Ortağı Edi Edgar Duek, küresel ısınmaya karşı somut bir adım atmak adına yeşil enerji kaynaklarından faydalandıklarını, güneş enerjisi panelleri sayesinde elektrikten tasarruf sağlarken karbon kirliliğini de önleyebileceklerini belirtti. Daire sahiplerine teslimatı Mart 2012'de gerçekleştirilecek olan Doğa Teras Evlerinde daireler tasarımıyla da gün ışığından daha fazla yararlanmayı hedefliyor. Tavandan ta bana cam cepheli, orman manzaralı olmak üzere, stüdyo daireden 4+1 daireye kadar farklı büyüklüğe sahip dairelerin 38 adedi ise satılmış durumda. Tüm dairelerin birbirinden farklı tasarlanan projede havı naran en üst kısmında konumlandın için tüm gün boyunca güneş alıyor ve kesintisiz havuz keyfi sunuyor. Aynca havuzun terasta bulunması sayesinde, buradaki etkinlik da eğlencelerden daire sakinlerini etkilenmesi de söz konusu olmuyor.

Vatan


Geri Dön