20 / 04 / 2024

Doğa Teras Evleri Kasım 2011'de teslim edilecek!

Doğa Teras Evleri Kasım 2011'de teslim edilecek!

Doğa Teras Evleri, şehirden uzakta ama bir o kadar da şehrin yakınında yaşamak isteyenlere hitap ediyor



Çağdaş  insanın sahip olmayı arzu ettiği evleri, yaşanabilir bir çevrede, modern tekniklerle ve kaliteden ödün vermeden inşa etmeyi hedefleyen ENA Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Doğa Teras Evleri, sahip olduğu ayrıcalıklarla özel bir yaşam alanı sunuyor. A ve B blok olmak üzere 54 daireden oluşan Doğa Teras Evleri, sosyal alanları ve terasındaki "infinity" olarak tasarlanmış özel havuzuyla dikkat çekiyor. Kasım 2011'de inşaatı bitecek olan Doğa Teras Evleri'nde tavandan tabana cam cepheli, orman manzaralı 13 adet 1+1, 30 adet 2+1, 11 adet 3+1 daire yer alıyor. Doğa Teras'ın B Blok çatısında yer alacak olan sosyal alanda, kafe-bar ve açık havuz, A Blok'ta ise yaşam alanı (televizyon-kafe bölümü), fitness salonu, pilates ve yoga salonu, erkek ve kadınlar için soyunma odaları yer alıyor.

Doğa Teras Evleri, şehirden uzakta ama bir o kadar da şehrin yakınında yaşamak isteyenlere hitap ediyor. Sosyal alanlarıyla ayrıcalıklı bir yaşam sunan Doğa Teras Evleri'nin en önemli özelliklerinden biri ise, terasındaki havuzun "infinity" olarak tasarlanmış olması. Bir diğer ifadeyle havuzun içinde sonsuzluk hissi ile doğa manzarasına karşı yüzerek kendinizi ferah ve özgür bir ortamda bulacaksınız. Havuz, binanın en üst kısmında konumlandırıldığı için tüm gün boyunca güneş alıyor ve kesintisiz havuz keyfi sunuyor. Ayrıca havuzun terasta bulunması sayesinde, buradaki etkinlik ya da eğlencelerden daire sakinlerinin etkilenmesi de söz konusu olmuyor.

Daire metrekareleri 61-190 arası değişiklik gösteren Doğa Teras Evleri'nde A Blok'un 7. kat daireleri çatı dubleksi olarak dizayn edilmiş bulunuyor. A ve B blok arasındaki sosyal alanların daha rahat kullanımını sağlamak amacıyla 3. ve 7. kattan köprü ile geçiş bulunacak. Bahçedeki ortak alanda çocuk oyun parkı da yer alıyor. Doğa Teras Evleri'nin sosyal tesislerinden tüm daire sahipleri yararlanma imkanına sahip olacaklar. Projede her daire için ayrılmış 5 ile 10 metrekare arası depo alanı ve otopark yeri bulunuyor. Güvenliğin de büyük bir özenle planlandığı Doğa Teras Evleri'nin çevresi ile garaj girişi güvenlik kameralanyla donaülacak ve 24 saat güvenlik hizmeti sunulacak. Tüm bunlann yanı sıra dairelerin içlerinde mutfak dolaplan, ocak, fırın, davlumbaz, tüm döşeme kaplamalar, virtrifiye, armatür, banyo dolapları, vb. yer alacak.
Zaman İnşaat Emlak

212 322 38 63
www.enagayrimenkul.com


Geri Dön