23 / 04 / 2024

Doğa Teras Evleri'nde 150 bin TL'ye!

Doğa Teras Evleri'nde 150 bin TL'ye!

"Infinity" havuzuyla farklılık yaratan Doğa Teras Evleri'nde 54 daire sahiplerini bekliyor



ENA Gayrimenkul tarafından Kemerburgaz Göktürk beldesinde hayata geçirilen Doğa Teras Evleri, terasındaki havuzu, sosyal alanları, orman manzarası ve birçok ayrıcalığa sahip daireleriyle yeni sahiplerini bekliyor. Mayıs ayında inşaatına başlanacak olan ve 54 daireden oluşan Doğa Teras Evleri'nin daire fiyatları 150 bin -550 bin TL arasında değişiyor. Doğa Teras Evleri, terasındaki "infinity" havuzu sayesinde doğa ile ferah bir bütünlük oluşturarak özgürlük hissi uyandıran ayrıcalıklı bir yaşam keyfi sunuyor.  

Çağdaş insanın sahip olmayı arzu ettiği evleri, yaşanabilir bir çevrede, modern tekniklerle ve kaliteden ödün vermeden inşa etmeyi hedefleyen ENA Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Doğa Teras Evleri, sahip olduğu ayrıcalıklarla özel bir yaşam alanı sunuyor. A ve B blok olmak üzere 54 daireden oluşan Doğa Teras Evleri, sosyal alanları ve terasındaki "infinity" olarak tasarlanmış özel havuzuyla dikkat çekiyor. 

Ekim 2011'de inşaatı  bitecek olan Doğa Teras Evleri'nde tavandan tabana cam cepheli, orman manzaralı 13 adet 1+1, 30 adet 2+1, 11 adet 3+1 daire yer alıyor. Doğa Teras'ın B Blok çatısında yer alacak olan sosyal alanda, kafe-bar ve açık havuz, A Blok'ta ise yaşam alanı (televizyon-kafe bölümü), fitness salonu, pilates ve yoga salonu, erkek ve kadınlar için soyunma odaları yer alıyor. 

Doğa Teras Evleri, şehirden uzakta ama bir o kadar da şehrin yakınında yaşamak isteyenlere hitap ediyor. Sosyal alanlarıyla ayrıcalıklı bir yaşam sunan Doğa Teras Evleri'nin en önemli özelliklerinden biri ise, terasındaki havuzun "infinity" olarak tasarlanmış olması. Bir diğer ifadeyle havuzun içinde sonsuzluk hissi ile doğa manzarasına karşı yüzerek kendinizi ferah ve özgür bir ortamda bulacaksınız. Havuz, binanın en üst kısmında konumlandırıldığı için tüm gün boyunca güneş alıyor ve kesintisiz havuz keyfi sunuyor. Ayrıca havuzun terasta bulunması sayesinde, buradaki etkinlik ya da eğlencelerden daire sakinlerinin etkilenmesi de söz konusu olmuyor. 

ENA Gayrimenkul'ün kurucu ortaklarından Edi Edgar Duek, Doğa Teras Evleri'nin konumunu belirlerken Göktürk'ü seçmelerinin nedenlerini ise şöyle açıklıyor: "Göktürk, günümüzün çok hızlı büyüyen ve gün geçtikçe nüfusu artan bölgelerinden biri. Özellikle Maslak civarında çalışan kesimin sadece 15 dakikada Göktürk'e ulaşmaları mümkün. Bunun yanı sıra Göktürk, doğayla iç içe bir alan sunması bakımından da burada yaşayanlara birçok ayrıcalık sunuyor. Günümüzün yoğun ve stresli iş yaşamı içerisinde şehirden kopup, böyle bir ortamda dinlenmek eminim ki herkese iyi gelecektir. Biz de ENA Gayrimenkul olarak, bu benzersiz alanda, özel bir proje hazırladık. Doğa Teras Evleri, sosyal alanları ve terasıyla keyifli ve huzurlu bir yaşam alanı sunuyor."

Daire metrekareleri 61-190 arası değişiklik gösteren Doğa Teras Evleri'nde A Blok'un 7. kat daireleri çatı dubleksi olarak dizayn edilmiş bulunuyor. A ve B blok arasındaki sosyal alanların daha rahat kullanımını sağlamak amacıyla 3. ve 7. kattan köprü ile geçiş bulunacak. Bahçedeki ortak alanda çocuk oyun parkı da yer alıyor. Doğa Teras Evleri'nin sosyal tesislerinden tüm daire sahipleri yararlanma imkanına sahip olacaklar. Projede her daire için ayrılmış 5 ile 10 metrekare arası depo alanı ve otopark yeri bulunuyor. Güvenliğin de büyük bir özenle planlandığı Doğa Teras Evleri'nin çevresi ile garaj girişi güvenlik kameralarıyla donatılacak ve 24 saat güvenlik hizmeti sunulacak. Tüm bunların yanı sıra dairelerin içlerinde mutfak dolapları, ocak, fırın, davlumbaz, tüm döşeme kaplamalar, vitrifiye, armatür, banyo dolapları, vb. yer alacak.

2009 yılının Haziran ayında Edi Edgar Duek, Duek Ailesi ve Nuri Petek tarafından kurulan ENA Gayrimenkul, çağdaş insanın sahip olmayı arzu ettiği evleri, yaşanabilir bir çevrede, modern tekniklerle ve kaliteden ödün vermeden inşa etmeyi hedefler. ENA Gayrimenkul, kuruluşunun hemen ardından, inşaat ve gayrimenkul sektöründe derin bir tecrübeye sahip olan Doğa Gayrimenkul ile güçlerini birleştirmiştir. Bugüne kadar Doğa Country, Emirgan Evleri, Doğa Meşe Park ve Selenium Country projelerini tamamlamış olan Doğa Gayrimenkul, Doğa Feriloft, Doğa 77, Doğa Hanımeli projelerine ise devam etmektedir. Mayıs ayında inşaatına başlanacak olan, mimarlığını Veranda İnşaat Ltd. Şti'nin yaptığı Doğa Teras Evleri, ENA Gayrimenkul'ün ilk projesidir. Geniş kitleleri değil, aynı bakış açısı, yaşam zevki ve hayat anlayışına sahip insanları bir araya getirme hedefiyle tasarlanan, yeni sahiplerine sadece bir ev değil, farklı bir yaşam şekli de sunan Doğa Teras Evleri şehirden uzakta ama bir o kadar da şehrin yakınında bir bölgede yaşamak isteyenlere hitap etmektedir. Doğa Teras Evleri, ev alarak `kazanmak' isteyen tüm yatırımcılar için de ideal bir seçenek oluşturmaktadır. ENA Gayrimenkul, kurucularının sektördeki deneyimlerinden aldığı ilhamla ve genç, dinamik, yaratıcı ekibiyle çalışmalarını sürdürmektedir.

www.enagayrimenkul.com


Geri Dön