29 / 03 / 2024

Doğal gaza temmuz ayında zam geldi mi? Temmuz doğal gaz tarifesi nasıl? İşte doğal gaz 2022 Temmuz tarifesi...

Doğal gaza temmuz ayında zam geldi mi? Temmuz doğal gaz tarifesi nasıl? İşte doğal gaz 2022 Temmuz tarifesi...

Haziran ayında konutlarda kullanılan doğal gaz birim fiyatlarına yüzde 30 zam gelirken temmuz ayında doğal gaza zam geldi mi? merak ediliyor. Peki doğal gaz temmuz tarifesi nasıl? İşte 2022 temmuz doğal gaz tarifesi...



2022 TEMMUZ DOĞAL GAZ TARİFESİ

Temmuz ayı tarife tablosu Boru Hatları ve Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ) internet sitesinde yayınlandı. Doğalgazda Temmuz ayından itibaren geçerli olacak konut, sanayi aboneleri ve elektrik üretimi tarifesi sabit kaldı. Buna göre, BOTAŞ'ın Temmuz ayında doğalgaz dağıtım şirketlerine konut tüketicisi için uygulayacağı satış fiyatı sabit kalarak 1000 metreküp doğalgaz için 3 bin 264 lira, sanayi aboneleri için 1000 metreküp doğalgaz için 10 bin 416 lira oldu.

Elektrik üretim tarifesinde 1000 metreküp doğalgazın fiyatı sabit kalarak 12.500 olarak belirlendi.

Doğalgaz fiyatları aylık olarak hesaplanıyor.

Doğal gaz fiyatları Avrupa'da yeniden zirve yaptı! Almanya 'siyasi güdümlü' çıkışı yaptı

Doğal gaz fiyatlarına kış gelmeden büyük zam geldi! İşte konut ve sanayi tarifesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön