16 / 04 / 2024

2022 temmuz doğal gaz tarifesi

2022 temmuz doğal gaz tarifesi

Haziran ayında konutlarda kullanılan doğal gaz birim fiyatlarına yüzde 30 zam gelirken temmuz ayında doğal gaza zam geldi mi? merak ediliyor. Peki doğal gaz temmuz tarifesi nasıl? İşte 2022 temmuz doğal gaz tarifesi...

2022'de elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'si devlet tarafından karşılandı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada geçen sene vatandaşların elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'lik kısmının devlet tarafından karşılandığını dile getirdi.

Aksa doğal gaz yeni kampanya başlattı: Bağlantı bedeline 4 taksit!

Doğal gaz dağıtım şirketi Aksa doğal gaz, faaliyet gösterdiği 27 il, 260 ilçe ve beldede bağlantı bedeline 4 taksit kampanyası başlattı. Kampanya, temmuz, ağustos ve eylül ayı boyunca geçerli olacak.

Türkiye'nin doğal gaz ithalatı 2022 yılında yüzde 6,9 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin geçen sene toplam doğal gaz ithalatı 2021 yılına göre yüzde 6,9 azaldı ve 54 milyar 661 milyon metreküpe geriledi.

Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, faturasını ödemekte zorlanan ihtiyaç sahibi haneleri kapsayan Doğal Gaz Tüketim Desteği kış dönemi ödemelerinin başladığını açıkladı. Peki Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Çalışana doğal gaz ve ısınma desteği geliyor! Herkese 1.000'er TL ek ödeme yapılacak! Hemen bakın!

9 Kasım 2022’de yürürlüğe giren, bütün çalışanlara doğal gaz ve ısınma gideri desteği getiren düzenlemenin ayrıntıları netleşti. İşverenlerin çalışanlara yapacakları yardımın ne kadar olacağı da belli oldu. Yeni düzenleme, işverenin bütün çalışanların maaşlarına ek olarak 1.000 liraya kadar maddi de

Ucuz doğal gaz hayal mi oldu? Faturaların düşmesi mümkün olacak mı?

Enerji ve tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin Karadeniz'de bulduğu doğal gazın 2023'ün ilk üç ayında hanelere verileceği açıklaması vatandaşları ucuz doğal gaz beklentisine sokmuştu. BOTAŞ 'ın 2023 ile ilgili mali hedefleri doğrultusunda 2022'den 25 kat daha fazla borçlanacak olması bu h

1.150 liralık doğal gaz desteği ne zaman verilecek? Doğal gaz desteği nasıl alınır? Doğal gaz desteği Ekim 2022

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın açıklamış olduğu doğal gaz desteği hakkında merak edilenlerle bir hayli çok. Peki doğal gaz desteği ne kadar? Doğal gaz desteği yattı mı? Doğal gaz desteği ne zaman verilecek? İşte detaylar…

Doğal gaza temmuz ayında zam geldi mi? Temmuz doğal gaz tarifesi nasıl? İşte doğal gaz 2022 Temmuz tarifesi...

Haziran ayında konutlarda kullanılan doğal gaz birim fiyatlarına yüzde 30 zam gelirken temmuz ayında doğal gaza zam geldi mi? merak ediliyor. Peki doğal gaz temmuz tarifesi nasıl? İşte 2022 temmuz doğal gaz tarifesi...

Botaş'tan doğal gaza Temmuz'da zam açıklaması: Tarifelerde değişiklik oldu mu?

BOTAŞ'ın Temmuz ayında bireysel müşteri ve sanayide kullanılan doğal gaza zam yapıp yapmadığı belli oldu. BOTAŞ'ın Temmuz ayına dair fiyat tarifesi açıklandı. Kurum en son Haziran ayında abonelere zam yapmıştı.

Zamlar bel bükerken bir de vergi çıktı! Akaryakıt ve doğal gazdan ek vergi alınacak

2022 yılı bütçe kanununda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun teklifini Meclis'e sunuldu. Ek bütçede benzin, motorin ve tüp gaz gibi ürünlerden alınacak ek verginin arttırılması dikkat çekti. Kanun teklifinde petrol ve doğal gaz ürünlerinden 47 milyar TL ek vergi geliri elde edilmesi planlandı. 

Doğal gaz aboneliği nasıl yapılır? Doğal gaz aboneliği 2022 ücreti ne kadar?

Yeni konut alacak olanlar ya da kiraya çıkacak olan vatandaşların oturacakları konutta doğal gaz aboneliğini yaptırmaları gerekiyor. Peki, Doğal gaz aboneliği nasıl yapılır? Doğal gaz aboneliği 2022 ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar..

Doğal gazın alternatifi: Isı pompaları

Rusya ve Ukrayna arasında 24 Şubat 2022 Perşembe günü patlak veren savaş Avrupa Birliği ülkelerini Rusya'nın doğal gazına bağımlılıktan kurtulmaya yönelik adımlar atmaya sevk etti.

Doğal gaz yardımı yattı mı, ne zaman ödenecek? 2022 doğal gaz yardımı başvuru şartları...

Son dönemlerde artan doğal gaz faturalarının ardından harekete geçen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, hanelere doğal gaz yardımı yapacak. Mart ve ekim aylarında olmak üzere yapılacak doğal gaz yardımına başvurular, e-Devlet üzerinden alınıyor.

2022 temmuz doğal gaz tarifesi Haberi

2022 temmuz doğal gaz tarifesi

Haziran ayında doğal gaza zam gelirken temmuz ayında doğal gaz fiyatları milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar temmuz ayında doğal gaza zam geldi mi? Temmuz doğal gaz tarifesi nasıl? sorularının cevaplarını merak ediyor.  İşte tüm merak edilenler...

Haziran ayında konutlarda kullanılan doğalgazın birim fiyatında yüzde 30, elektrik üretimi için kullanılan doğalgazın birim fiyatında yüzde 16, elektrik üretimi dışında kullanılan doğalgazın birim fiyatında ise yüzde 10 zam gelmişti. 

HAZİRAN DOĞAL GAZ TARİFESİ

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ) internet sitesinde, haziran ayına ilişkin tarife tablosuna göre, konutta kullanılan doğalgaza yüzde 30, sanayi abonelerine yüzde 10 ve elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 16 zam geldi.

Tarifeye göre, konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine haziran ayında uygulanacak satış fiyatı, bin metreküp doğalgaz için 3 bin 264...