25 / 04 / 2024

Doğalgaz faturalarında müjde! 120 TL'den fazla gelenler dikkat!

Doğalgaz faturalarında müjde! 120 TL'den fazla gelenler dikkat!

Milyonların beklediği haber geldi. Doğalgaz faturası 120 TL'den fazla gelenler dört gözle bekliyordu. Doğalgaz faturalarında taksit imkanı sunuldu. İşte o müjdeli haberin detayları...



Ziraat Bankası tarafından doğalgaz faturalarına ilişkin başlatılan kampanyanın şartları şu şekilde: 

Bankkart’ın kredi kartı uygulaması ile 31 Mayıs 2022’ye kadar İGDAŞ vezneleri ve İGDAŞ'ın web sitesinden gerçekleştirilecek tek çekim fatura ödemelerinde 3 taksit imkanı sunuluyor.

Doğalgaz faturalarında müjde! 120 TL den fazla gelenler dikkat!

Kampanyaya 1 Ekim 2021-31 Mayıs 2022 tarihleri arasında Bankkart Mobil, bankkartcomtr veya SMS kanalı ile katılım imkanı bulunuyor. SMS ile katılım için asıl kart sahiplerinin “IGDAS” yazıp banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numarasından 4757’ye SMS yollaması gerekiyor. Bankkart Başak kartlar için asıl kart, asıl kartın bankamız sisteminde kayıtlı cep telefonundan SMS yollanılması gerekiyor. 

Kampanyaya asıl kart sahipleri için başvurma imkanu bulunuyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön