26 / 04 / 2024

Doğalgaz faturası fazla gelenlere müjde! 3 taksit yapılıyor!

Doğalgaz faturası fazla gelenlere müjde! 3 taksit yapılıyor!

Doğalgaz faturları için son dakika müjdesi geldi. Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada faturasını henüz ödememiş vatandaşların kampanyadan faydalanacağı ve faturalar için 3 taksit imkanı sunulacağı belirtildi...



Doğalgaz faturları için son dakika müjdesi geldi. Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada faturasını henüz ödememiş vatandaşların kampanyadan faydalanacağı ve faturalar için 3 taksit imkanı sunulacağı müjdelendi. Doğalgaz faturaları yüksek gelen ve bu duruma çözüm arayan vatandaşa Garanti BBVA'dan nefes aldıracak bir çözüm geldi.

Doğalgaz faturası fazla gelenlere müjde! 3 taksit yapılıyor!

3 TAKSİT İMKANI VERİLDİ

Konuya ilişkin Garanti BBVA bonus tarafından yapılan açıklamada, kampanya kapsamında İgdaş veznelerinden ve igdas.istanbul sitesinden yapılan işlemlerin geçerli sayılacağı ifade edildi. Bu kampanyayla doğalgaz faturaları için 3 taksit fırsatı sunuldu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön