27 / 04 / 2024

Doğan Dağ: Şu anda konuta yatırım yapma dönemi!

Doğan Dağ: Şu anda konuta yatırım yapma dönemi!

Şu anda konuta yatırım yapma dönemi olduğunu söyleyen Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ “Yatırımlar doğru yönetilirse, yatırım zamanı olduğu düşünülür ve fiyat doğru belirlenirse tüketici her zaman talepkar olacaktır.” dedi.



Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Anadolu Ajansı muhabirine konut satışları ve 2020 yılı konut sektörüyle ilgili açıklamalar yaptı. Dağ, yaptığı açıklamada, konut kredisindeki faiz düşüşünün bu yıl içerisindeki satışlara ciddi bir artı getireceğini söyledi.

"Şu anda konuta yatırım yapmanın dönemi"

Dağ, bu senenin heyecanlı geçeceğinden umutlu olduğuna ve bir hafta önce satışların hızla başladığını belirtti ve  Türkiye genelinde geçen yıl yapılan ilk 3 aydaki konut satışını bu yılın ilk 15 gününde yapmış olduklarını dile söyledi.

Şu anda konuta yatırım yapma dönemi olduğunu da söyleyen Dağ, “Yatırımlar doğru yönetilirse, yatırım zamanı olduğu düşünülür ve fiyat doğru belirlenirse tüketici her zaman talepkar olacaktır.” diye konuştu.

Dağ, bu senenin konut satışlarının 2015 senesini yakalayacağını söyleyerek,  “Konut satışlarında ciddi bir artış olacağını düşünüyorum. 0,79 faiz oranı ciddi bir oran. Bu yıl içerisinde en azından stok tüketimini bitirmek hedefimiz. Bu konuda da iştahlıyım, karamsar değilim.” şeklide konuştu.

2019'un ilk 3 ayındaki konut satışı 2020'nin ilk 15 gününde yapıldı!


Geri Dön