19 / 03 / 2024

Doğru kiracı seçimi için akıllı kiralama platformu!

Doğru kiracı seçimi için akıllı kiralama platformu!

TÜGEM tarafından “Dijital Değişim ve Dönüşüm” sloganı ile gayrimenkul sektörünün ilk Prop-Tech organizasyonunda ev sahibinin doğru kiracıyı seçebilmesi için özel bir rapor sunan akıllı kiralama platformu KiraPlus ve dijital asistan Fizbot gibi teknolojik çözümler de tanıtıldı.



Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) 'Dijital Değişim ve Dönüşüm' sloganı ile önceki gün emlak danışmanları ile sektöre yön veren teknoloji firmalarını İstanbul'da bir araya geldi. Etkinlikte, ev sahibinin doğru kiracıyı seçebilmesi için özel bir rapor sunan akıllı kiralama platformu KiraPlus ve dijital asistan Fizbot gibi teknolojik çözümlerin tanıtımı yapıldı.

Değişim başladı

TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan, "Etkinliğimiz 300'ün üzerinde gayrimenkul danışmanını teknoloji firmalarıyla buluşturdu. Sektörün geleceğinde dijitalin yeri ve pazarlamada dijital alternatifleri konuştuk. Sektörün dijitale geçiş süreci, müşterilerin arama alışkanlıkları ve firmalarının geliştirdiği farklılıklar hakkında bilgiler de verdik" ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmasını EurAsia PropTech Initiative kurucusu Mete Varas’ın yaptığı etkinlikte Reidin, Hürriyet Emlak, Endeksa, Zingat, Reos Emlak Sistemi, Fizbot, KiraPlus ve Immoviever sponsor oldu.

Gün içinde 14 ayrı oturumda çok zengin içerikler paneller eşliğinde portallardan, karar destek sistemlerine, CRM çözümlerinden 360⁰ resim çözümlerine kadar dijitale dair ne tür yenilikler varsa sektör temsilcileriyle konuşuldu.

Etkinliğin sektörde ilk olduğunu söyleyen TÜGEM kurucu başkanı Hakan Akdoğan “Etkinliğimiz bugün 300’ün üstünde gayrimenkul danışmanını teknoloji firmaları ile bir araya getirdi. Bugün konularında birbirinden uzman şirket ve konularımız ile sektörün geleceğinde dijitalin yeri, pazarlamada dijital alternatifler, çözüm sunan uygulamaları konuştuk. Fuaye alanında firmalarımız ürün ve hizmetlerini katılımcılar ile de paylaşma imkanı buldu. Böyle bir ilki başardığımız için TÜGEM olarak mutlu ve gururluyuz” ifadelerini kullandı.

Prop-Tech proje sorumlusu ve TÜGEM başkan yardımcısı Mustafa Hakan Özelmacıklı ise “Uzun süredir üzerinde çalıştığımız etkinliğimiz büyük bir başarı ile gerçekleşti. Duyurularımız sonrası ilk iki günde kayıtlarımız doldu. Bugün Kıbrıs’tan, İzmir’den, Ankara’dan , Bursa’dan birçok ilimizden sektörüne değer veren nitelikli gayrimenkul danışmanları ile bir aradayız. Onlarla sektörün önde gelen teknoloji firmalarını bir araya getirmiş olduk. Etkinliğimizi başka illerde de devam ettireceğiz” diye konuştu. 


Geri Dön