25 / 04 / 2024

Doğru lokasyonda doğru yaşam alanları oluşturuyoruz!

Doğru lokasyonda doğru yaşam alanları oluşturuyoruz!

KLK Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atakan Kulak,"KLK markasının amacı çok proje yapmak değildir. Doğru lokasyonda doğru mimari ile doğru yaşam alanları oluşturmaktadır. " dedi.



KLK YAPI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atakan Kulak,"KLK markasının amacı çok proje yapmak değildir. Doğru lokasyonda doğru mimari ile doğru yaşam alanları oluşturmaktadır. Biz inşaattan kazandığımız parayı yine inşaata harcıyoruz. Bu yıl sonunda Adana"da 700 konut İstanbul'da da 44 adet villayı taahhüt ettiğimiz tarihte teslim edeceğiz. Tüm bu çalışmaları zamanında teslim etmek için gecemizi gündüzümü kattık. Aile geleneğimiz olaıı söz tutmayı bir şirket prensibi haline getirdik."dedi. 


KLK YAPI'nın kurumsal yapısından bahsedebilir misiniz? 

KLK YAPI, 1943 yılından beri inşaat sektörünün içerisinde olan Kulak Ailesinin Gayrimenkul Geliştirme alanında markalı konut projeleri üretmek için kurduğu bir firmadır. Bizim işimiz inşaat, 1943 yılından beri yurt içinde ve yurt dışında 40 binden fazla konut, alt ve üst yapı projeleri yaptık, teslim ettik ve halen ayııı hızla faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz. İşimizde önceliğimiz kalite ve sağlamlıktır. Gayrimenkulde özellikle  Adana  ve çevresinde binlerce konut ürettikten sonra 44 villalık Valle Lacus by KLK projesi ile İstanbul'a giriş yaptık. Projemizin satışını tamamladık ve yılsonunda teslim ediyoruz. Adana'da inşası biten 700 konutluk Kulak Kent projemizin tapu teslimleri yapılıyor, yaşam başladı. Sarıyer de 174 konutluk Panaroma Suites by KLK projemizin ise halen satışı ve inşası devam ediyor. Teslim tarihimizi 2017 Ağustos olarak öngörüyoruz. Yine teslimi 2017 Eylül'de olacak olan Garanti Blokları by KLK projesi İstanbul'un gözbebeği Etiler-Nispetiye'de sürüyor. Önümüzdeki 6 ay içerisinde ise Çamlıca'da Boğaz ve Adalar manzaralı, kendi sınıfında öne çıkacak lüks bir konut projesi geliyor. Anadolu dada kısa zaman içerisinde başlayacağımız yeni projelerimiz var. Memleketimiz Adana'da ve Tarsus ta yeni projeler hazırlığı içerisindeyiz. Bir yandan Beykoz bölgesinde arazi yatırımı yapıyoruz, bir yandan Göktürk ve Kemerburgaz bölgesinde ise proje geliştirme çalışmalarımıza devam ediyoruz. KLK YAPI olarak proje çıkarırken agresif davranmıyoruz. Bizim kurum politikamız çok proje yapmak değil önceliğimiz kaliteli, yatırım değeri yüksek ve otururken keyif alınacak projeler üretmek. 


KLK YAPI'nın kentsel dönüşümdeki yeri nedir? 

Kentsel dönüşüm projeleri sıfırdan proje yapmaktan daha zahmetli, uzun soluklu ve dikkat edilmesi gereken bir alan. Bizim fikrimiz bu projelerin ayrı bir uzmanlık gerektirdiği. Biz yapmak adına her kentsel dönüşüm projesini alınıyoruz, çünkü kalitemizden ödün vermek istemiyoruz. Bu işleri yaparken dönüşen projenin eski maliklerini huzurla ve mutlulukla yeııi evlerine taşımak bizim önceliğimiz. 


Satışı devam eden projelerinizden bahseder misiniz? 

Satışı halen devam eden iki projemiz var. Birincisi Panaroma Suites by KLK; inşaatı Şubat 2016'da başladı ve Ağustos 2017'de teslim edilecek. Hem konum hem de konsept olarak şanslı bir proje.  Sarıyer ormanlarının yanında. Kilyos Sahil'e 10 km, Sarıyer sahile 6 km, iş merkezleri Maslak ve Levent 15 dakika uzaklıkta. Konumu itibari ile yatırım değeri çok büyük, 3. Köprü'ye sadece 8 km mesafede.  Evleri dayalı döşeli teslim ediyoruz ve minimumda maksimum yaşam alanı sunuyoruz. Sosyal tesisleri, açık ve kapalı havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, mini sinema salonu, oyun ve etkinlik odaları ile oturana eksiksiz bir hayat sunuyoruz.  İkinci projemiz Garanti Blokları by KLK; Etiler'de Nispetiye Gaddesi'nde devam eden bir kentsel dönüşüm projesi.  Amacımız; bu kıymetli yerde rezidans konforunu az katlı binaya taşımak.  


Panaroma Suites by KLK Sarıyer KLK YAPI markalaşma sürecini nasıl yaşıyor? 

Kurum olarak her yerde sayfa sayfa reklamlar vermek yerine yaptığımız işlerle anılmayı seviyoruz. Biz kurumsallaşma çalışmalarımıza devam ederken, işinde uzman kadrolar ile çalışmayı tercih ediyoruz.  Güven ile kurulan ilişkiler çok daha kalıcı oluyor. 


Tercih edilme sebepleriniz nelerdir? 

insan odaklı çalışmamız, gerektiğinde paramızdan vazgeçmemiz ama kalitemizden ve sözlerimizden ödün vermememiz. Bizim ana işimiz inşaat, inşaattan kazandıklarımızla diğer sektörlere yatırım yapıyoruz. Asla ticari kaygılarımızı adımızın ve sözlerimizin önüne geçirmiyoruz. 


Sabah


Geri Dön