19 / 04 / 2024

KLK YAPI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atakan Kulak

KLK YAPI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atakan Kulak

KLK Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atakan Kulak,"KLK markasının amacı çok proje yapmak değildir. Doğru lokasyonda doğru mimari ile doğru yaşam alanları oluşturmaktadır. " dedi.

Altan Elmas: Konutta ertelenen talep satışa dönecek!

KONUTDER Başkanı ve SUR YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konutta ertelenen taleplerin satışa döneceğini ve tüketicilerin kazançlı çıkacağını söyledi.

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

RE/MAX İKON Ataşehir'de Canan Business ofisini açtı!

RE/MAX İKON tarafından CANAN YAPI’nın iş merkezi konseptli yeni projesi CANAN BUSINESS'ın 2.El Yetkili Satış ve Kiralama Ofisi açıldı.

Doğru lokasyonda doğru yaşam alanları oluşturuyoruz!

KLK Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atakan Kulak,"KLK markasının amacı çok proje yapmak değildir. Doğru lokasyonda doğru mimari ile doğru yaşam alanları oluşturmaktadır. " dedi.

Panaroma Suites by KLK 2017 Ağustos'ta teslim edilecek!

KLK YAPI'nın Sarıyer'de hayata geçirdiği Panaroma Suites by KLK, iki köprü arasındaki konumuyla da en çok kazandıracak projeler arasında yer alıyor.

İnşaat ekonominin lokomotifi olmaya devam edecek!

Bugün açıklanan TÜİK temmuz ayı sektörel güven endeksi rakamlarını inşaat patronları değerlendirdi. İşte KLK YAPI, Dağ Mühendislik, Gül Proje, ONS İncek, ERA Gayrimenkul, değerlendirmeleri şöyle:

Doğru yatırımın yeni adresi: Panaroma Suites!

KLK YAPI güvencesiyle Sarıyer'de inşa edilen Panaroma Suites by KLK', ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 50 peşinatla 30 ay vade imkanı sunuyor.

Adana Kütahya Seramik Galerisi açıldı!

Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde bulunan Seramik Galerisi Uğur Kaçmaz ve Alper Bayram’ın girişimleri ile ticari hayata başladı. ETD YAPI olarak adlandırılan Seramik Galerisi’nin açılığı da 25 Mayıs 2016 günü gerçekleşti.

KLK Yapı Panorama Suites 2017'de teslim!

KLK Yapı tarafından hayata geçirilen Panaroma Suites Evleri'nin metrekare birim fiyatı 8 bin TL olarak belirlendi. Konut teslimlerinin Ağustos 2017'de gerçekleşmesi bekleniyor.

Panaroma Suites by KLK projesinde inşaat başladı!

Panaroma Suites by KLK’da ilk kazma vuruldu. 2017 yılının ağustos ayında teslim edilmesi planlanan ve 174 konut ile 4 ticari üniteyi de bünyesinde barındıran ‘Panaroma Suites by KLK’, yeşil dokusu, sakinliği ve temiz havasıyla dikkat çekiyor.

Panorama Suites by KLK Zekeriyaköy satılık!

Panorama Suites by KLK Zekeriyaköy satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL olarak belirlendi. KLK Panorama Suites projesi Ağustos 2017 yılında teslim ediliyor...

Panaroma Suites by KLK projesi satışa çıktı! Metrekaresi 8 bin TL!

İstanbul’un en değerli bölgelerinden Sarıyer’de yükselen ‘Panaroma Suites by KLK’ satışa çıktı. 2017’de teslim edilecek olan proje; özellikleri ve lokasyonu nedeniyle yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Panaroma Suites by KLK, Adana'da görücüye çıkıyor!

KLK YAPI, tarafından İstanbul Sarıyer’de inşa edilen ‘Panaroma Suites by KLK’ ilk kez 18-21 Şubat’ta Adana İnşaat Fuarı’nda tanıtılacak. Fuarda ‘Panaroma Suites’, lansmandan da önce ilk kez görücüye çıkacak.

KLK YAPI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atakan Kulak Haberi

KLK YAPI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atakan Kulak

KLK YAPI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atakan Kulak,"KLK markasının amacı çok proje yapmak değildir. Doğru lokasyonda doğru mimari ile doğru yaşam alanları oluşturmaktadır. Biz inşaattan kazandığımız parayı yine inşaata harcıyoruz. Bu yıl sonunda Adana"da 700 konut İstanbul'da da 44 adet villayı taahhüt ettiğimiz tarihte teslim edeceğiz. Tüm bu çalışmaları zamanında teslim etmek için gecemizi gündüzümü kattık. Aile geleneğimiz olaıı söz tutmayı bir şirket prensibi haline getirdik."dedi. 


KLK YAPI'nın kurumsal yapısından bahsedebilir misiniz? 

KLK YAPI, 1943 yılından beri inşaat sektörünün içerisinde olan Kulak Ailesinin Gayrimenkul Geliştirme alanında markalı konut projeleri üretmek için kurduğu bir firmadır. Bizim işimiz inşaat, 1943 yılından beri yurt içinde ve yurt dışında 40 binden fazla konut, alt ve üst yapı projeleri yaptık, teslim ettik ve halen ayııı...