26 / 04 / 2024

Doğru yatırımın yeni adresi: Panaroma Suites!

Doğru yatırımın yeni adresi: Panaroma Suites!

KLK YAPI güvencesiyle Sarıyer'de inşa edilen Panaroma Suites by KLK', ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 50 peşinatla 30 ay vade imkanı sunuyor.



KLK YAPI güvencesiyle Sarıyer sırtlarında hayata geçirilen 'Panaroma Suites by KLK', ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 50 peşinatla 30 ay vade imkanı sunuyor. KLK YAPI'nın; faizsiz, banka kredisiz kendi bünyesinde sağladığı ödeme kolaylıklarıyla sunulan dairelerin dayalı döşeli anahtar teslimi tarihi ise 2017 yılı Ağustos ayı olarak planlandı.


'Panaroma Suites by KLK'da, çatı ve bahçe dubleksleri, 1+1'den 3+1'e farklı büyüklükte daire seçenekleri yer alıyor. Ailelerin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanan 'Panaroma Suites by KLK'da; daireler oturma gruplarından yatak odasına, televizyondan beyaz eşyaya kullanışlı dolaplarla döşenmiş olarak anahtar teslimleri gerçekleştiriliyor.


Koç Üniversitesi'ne 5 dakika, Boğaziçi Üniversitesi'ne 20 dakika, İTÜ Ayazağa Kampüsü'ne 10 dakika ve Işık Üniversitesi'ne 10 dakika mesafede bulunan 'Panaroma Suites by KLK'; bölgedeki özel üniversitelere yakınlığı nedeniyle özellikle öğrenciler ve aileleri tarafından tercih ediliyor. Balkonların Sarıyer ormanlarına açıldığı 'Panaroma Suites by KLK'nın sosyal donatıları arasında ise her mevsim yüzme keyfi sunan açık kapalı yüzme havuzları, spor alanları ve sosyal tesisler bulunuyor. 'Panaroma Suites by KLK', 16 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak 2017 yılı Ağustos ayında teslim edilecek.


Doğru yatırımın yeni adresi 


İş ve finans dünyasının kalbi olan Maslak-Levent hattına yakınlığı ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile inşaatı devam eden Yavuz Sultan Selim köprüleri arasındaki konumuyla dikkat çeken 'Panaroma Suites by KLK', doğru yatırımın adresi olarak yükseliyor. Kilyos sahiline 15 dakika, Maslak'a 10 dakika Boğaz Köprüsü'ne 20 dakika, FSM Köprüsü'ne 15 dakika mesafede yer alan 'Panaroma Suites by KLK'; Dolmabahçe-Levazım, Levazım-Baltalimanı, Baltalimanı-Ayazağa, Ayazağa-Çayırbaşı ve Sarıyer-Zekeriyaköy arasında gerçekleştirilecek tünellerin tamamlanmasıyla çok daha değerli bir hale gelecek.


Yeni Şafak 


Geri Dön